Comentarii (11)

  • nortel
    a dat domnu' ca ma plictisisem eu ca fan al celor de la audi !!!!
    15 1
  • 908
    frumoasa cursa!
    11 0
  • Le Mans
    eu acuma m-am uitat prima oara la circuitul asta...aici conteaza ce echipa castiga nu?...
    4 5
  • Ba nu prea...
    Ba mie mi s-a parut chiar plictisitoare....Aceleasi ecarturi aproape toata cursa, doar tentativa echipajului Peugeot 8 aducand putina tensiune.
    In rest mai nimic....Se stia inca de anul trecut Audi sunt mai lenti decat Peugeot, si au mers pe cartea motorului V10 si era de asteptat sa nu isi apere titlul. Desi Audi vreasa imbunatateasca acest prototip, eu zic ca nu prea are sens, deoarece 3 secunde/tur chiar si la Le Mans este foarte mult, iar in conditiile in care si Peugeot va ridica stacheta,nu stiu cum poate raspunde Audi. Eu zic ca trebuie sa vina cu ceva inovator, iar Audi a aratat ca este capabila sa vina cu asa ceva.
    La clasa P2 era de asteptat dominatia Porscheurilor RS...La GT1 o prapastie imens intre Corvette si Aston Martin, din pacate clasa va disparea probabil, datorita retragerii Americanilor....Iar la GT2 Ferrari F430 nu are adversar batalia fiind ca si la GT1 doar intre echipe.
    7 1
  • obositor dar merita
    Superba cursa, superbe masinile si mai ales pilotii. Am avut parte de 24 de ore pline de pilotaj la cel mai inalt nivel. Jos palaria.
    10 0
  • v-am spus eu !
    cand am prezis acum cateva luni victoria, toti fanii audi tipau in gura mare!
    ati vazut, asta e realitatea acum!
    9 12
  • LauCalin
    Felicitari Peugeot!
    Era de asteptat, pentru ca masinile Peugeot inca de anul trecut au dat mari batai de cap celor de la Audi. Ma bucur ca in sfarsit exista doua echipe capabile sa se bata de la egal la egal. Personal la motoare diesel pariez pe motoarele HDI. Inca o data felicitari! Sunt printre putinele lucruri bune pe care le fac francezii:))
    12 1
  • Si mai zic desteptii ca sua e cea mai mare consumatoare de petrol!!! 24 de ore,neintrerupt, cu motoare(chiar daca-s diesel) foarte puternice. Pun pariu ca anu' asta sa baga si Franta in Iran dimpreuna cu SUA !!!! PLANETA se scufunda! ! ! ! ! ! ! !
    1 12
  • schumi
    Dar ce ziceti de Ferrari...
    Anul asta pur si simplu i-au distrus pe cei de la Porsche :D.
    7 4
  • @www
    tu ai probleme baiete? care e legatura cu LeMans-ul? Imi pare bine ca exista putina competite in sfarsit la clasa P1, pacat de GT1....
    Iar pentru "www", o nota informativa: Un SINGUR zbor transatlantic cu un avion mare de pasageri consuma mai mult combustibil decat toate masinile F1 intr-un sezon intreg, incluzand calificarile si practice session-urile de vineri... iar o alta statistica, aceasta aflata de pe Automarket: 15 dintre cele mai mari vase-cargo din lume consuma intr-un an cat toate autoturismele si camioanele puse la un loc... In prezent existand aproximativ 8000 de astfel de vase...
    6 0
  • Victor
    Accident mortal in NASCAR-ul mexican
    R.I.P Carlos Pardo !
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru