Livrări record pentru Bugatti: 80 de mașini livrate în 2022

de Tiberiu Safta
Marti, 10.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În 2022, Bugatti a avut parte de cel mai bun an din istoria mărcii. Asta pentru că producătorul francez de mașini ultra-exclusiviste a reușit să livreze 80 de mașini la nivel mondial. Dintre acestea, Bugatti a livrat 70 de exemplare Chiron și toate cele 10 exemplare ale lui Centodieci.

Constructorul francez a înregistrat un nou record de livrări pe parcursul unui an. Astfel, Bugatti a reușit să livreze 80 de mașini la nivel mondial, ceea ce face ca 2022 să fie cel mai bun an din istoria companiei.

Printre mașinile livrate anul trecut de către constructorul cu sediul la Molsheim, amintim de exemplarul cu numărul 400 al lui Chiron, precum și toate cele 10 exemplare Centodieci. De asemenea, au fost livrate și ultimele 9 exemplare ale lui Chiron Super Sport 300+.

Este de așteptat ca producția oficială a lui Bugatti Chiron să ajungă la final în acest an. În prezent, constructorul francez mai are de asamblat ultimele 100 de exemplare ale acestui hypercar. Tot în acest an, Bugatti va vinde prin licitație exemplarul unicat Chiron Profilée, în data de 1 februarie. Nu în ultimul rând, marca franceză va începe să livreze către clienți modelele Bolide și W16 Mistral.

via Bugatti

Comentarii (3)

  • La anu miau si eu.
    4 5
  • Seriff
    @Mike, macar o dacie spring cand iti iei?
    2 3
  • Bugatti pierd bani
    ii mai tin minte pe idioti, capete de pluta(si pe siteul asta) care spuneau sus si tare ca Bugatti pierdeau bani la fiecare masina vanduta, pfff iar eu le spuneam ca e fake si ca e doar ceva de PR.
    Mate Rimac a recunoscut ca era un MIT intr-un video cu Nico Rosberg si ca Buggati este si era f profitabila
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru