Loeb a terminat pe doi cursa aniversară Porsche Carrera Cup Asia de la Macau

de Daniel Popescu
Luni, 11.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb a ocupat al doilea loc în cursa Porsche Carrera Cup Asia de la Macau, prin care constructorul german a aniversat 50 de ani de existenţă pentru modelul Porsche 911.

Nu aveam nicio idee cum va fi, dar speram să fiu competitiv şi să termin pe podium.

Sebastien Loeb
Nonuplu campion mondial WRC
Sebastien Loeb a fost unul dintre piloţii invitaţi de Porsche să participe la sfârşitul săptămânii trecute la cursa Porsche Carrera Cup Asia de la Macau, ca parte a aniversarii de 50 de ani de la lansarea lui Porsche 911.

Cursa a început sub Safety Car din cauza ploii, iar Sebastien Loeb a efectuat o depăşire în turul trei imediat după ieşirea acesteia de pe traseu.

Ulterior, Safety Car-ul a intrat din nou pe circuit în urma unui accident, însă Loeb a rezistat pe locul doi până la final, fără să-l poată ataca pe învingătorul Earl Bamber. Nonuplul campion mondial de raliuri a urcat astfel pe podiumul de premiere după performanţa obţinută cu 911 GT3 Cup.

"Nu aveam nicio idee cum va fi, dar speram să fiu competitiv şi să termin pe podium. M-am simţit foarte bine în maşină. În antrenamente am fost mulţumit de echilibrul maşinii, chiar dacă iniţial m-am temut un pic pentru că nu testasem deloc.

A fost un start dificil din cauza condiţiilor, iar pe primul sector am acvaplanat. Bamber s-a distanţat şi nu am putut reveni, dar cursa a fost foarte frumoasă", a declarat francezul la finalul cursei.

Loeb va concura pe circuitul de la Macau şi anul viitor, atunci când va participa în Campionatul Mondial de Turisme alături de Citroen.

Via Porsche

Comentarii (4)

  • E incredibil acest om, pe orice masina de curse este imposibil sa nu termine pe podium.
    16 0
  • andrey_1293
    Vreau sa il vad si in Formula 1. Chiar daca nu are loc, cineva sunt sigur ca ii va face daca ar anunta ca vrea si acolo :))
    1 0
  • A terminat pe locul 2 fiindca s-a obișnuit prea mult cu mașinile celor de la Citroen. :))
    2 0
  • karting
    Este cel mai bun al motorsportului mondial,nu a fost lasat,nu a primit super licenta pt f1pt. ca la prima aparitie facea ceva supranatural.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru