Loeb va concura în două curse din Porsche Supercup

de Daniel Popescu
Luni, 22.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb va concura în următoarele două curse de la Barcelona şi Monaco din Porsche Supercup, competiţie suport pentru Formula 1.

Sebastien Loeb continuă să-şi diversifice programul competiţional în sezonul în care s-a retras parţial din Campionatul Mondial de Raliuri.

Pe lângă participarea în FIA GT Series şi prezenţa la celebra cursa americană Pikes Peak de la sfârşitul lunii iunie, nonuplul campion mondial din WRC a anunţat luni că va participa şi în competiţia Porsche Supercup.

Francezul va lua startul în următoarele două curse ale competiţiei suport din Formula 1 pe circuitele de la Barcelona şi Monte Carlo, însă avertizează că nu va putea obţine performanţe majore.

Urmareste Automarket
"Porsche Supercup este un nou pas înainte.
Voi concura alături de specialişti şi va fi dificil să rivalizez cu ei. Cunosc un pic circuitul de la Barcelona, dar nu am pilotat niciodată la Monaco. Vreau să pilotez cât mai mult pe circuite şi să învăţ. Fără îndoială, vor fi două curse bogate. De asemenea, va fi o oportunitate să mă simt bine. În afară de pilotaj, acestea sunt curse atractive din moment ce au loc împreună cu etapele de Formula 1"
, a declarat el.

În weekend care tocmai s-a încheiat Loeb a concurat în a doua etapă de FIA GT Series de la Zolder, însă nu a reuşit să impresioneze: în prima cursă a abandonat, iar în a doua a ocupat doar locul 13.

Via Porsche

Comentarii (1)

  • Si daca a avut rezultate modeste, tot este extraordinar faptul ca se poate adapta asa usor la diferite competitii din motorsport care necesita anumite cunostinte . Tot respectul pentru Loeb !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru