Marchionne: "Fiat are tot ce-i trebuie pentru a relansa Alfa Romeo"

de Mircea Meșter
Luni, 10.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo este gata de marea relansare. Cu şapte modele noi aşteptate până în 2016 şi cu facelifturile lui Giulietta şi MiTo în vizor, şeful Fiat susţine că planul e pregătit.

Esential 7 modele noi va lansa Alfa Romeo în următorii trei ani.
După ce a rezistat tatonărilor repetate din partea celor de la Volkswagen, care şi-au exprimat de câteva ori intenţia de a cumpăra marca Alfa Romeo, Sergio Marchionne - directorul Grupului Fiat - susţine că marca milaneză este gata să-şi facă reintrarea în forţă pe piaţa europeană şi, ulterior pe cea americană.

"Fiat are tot ce este nevoie pentru a relansa Alfa Romeo", a declarat Marchionne în cadrul unei întâlniri pe care italo-canadianul a avut-o sâmbătă la Veneţia cu jurnaliştii din Italia. Întrebat care este planul şi care vor fi modelele pe care Alfa Romeo îşi va baza anunţata creştere, Marchionne a refuzat să răspundă: "E top secret. Dar vă asigur că avem tot ceea ce ne trebuie pentru a face din Alfa un brand foarte apreciat la nivel mondial", a spus CEO-ul Fiat Group.

Conform planului iniţial de relansare a mărcii italiene, Alfa Romeo a început deja procesul de "întinerire" prin lansarea modelului sportiv 4C, care a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie a acestui an.

În viitorul apropiat, în gama Alfa vor apărea atât facelifturile modelelor MiTo şi Giulietta, cât şi şapte alte modele complet noi care vor fi lansate până în 2016.

via Automotive News (înreg.)

Comentarii (5)

  • Ok....am inteles....dar urmatoarea intrebare este daca Fiat are tot ce-i trebuie pentru a relansa Fiat?....si nu ma refer la gama 500.
    13 6
  • Tare mi-e ca din combinatia asta Fiat-Chrysler se va alege praful de Chrysler, Jeep, Dodge, Lancia si Alfa in final...
    9 8
  • Ultimul model Alfa, 4C e o bijuterie, care m-a surpins pozitiv din toate punctele de vedere. Daca o s-o tina pe drumul asta, e de bine.
    21 2
  • antonny
    Sergio Marchionne - ALFA NU E DE VANZARE !!!!! .......bravo lui
    5 2
  • inexorabil
    @Andy, sentimentul tau nu este singurul legat de aceeasi temere......Chrysler Group, oricat ar fi de american si oricat l-as stima pentru trecutul sau grandios si pentru al sau etern fulminant Hemi, isi bate joc de calitatea produselor sale de multi ani incoace, sistematic as indrazni sa afirm --- odinioara, in epoca DaimlerChrysler, ma suisem, de amorul artei, la bordul unui Grand Cherokee, Caliber, Avenger, Charger, Sebring, 300C......groaznice, infioratoare, "no feeling". Discrepanta estetica dintre exterioare si interioare mi se parea abisala......Plus ca, in acea perioada, cunoscatorii calificau GEMA drept cele mai puturoase benzinare!
    Este drept ca, pana acum, inca n-am vazut un spate de break mai frapant decat la 300C Touring, iar Viper face parte dintr-o categorie selecta-stelara pe care nici n-ai zice ca ar merita s-o detina Chrysler Group. Dar cu doua floricele......
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru