Feedback

Maserati a început testele cu prototipul MC20: noul model va fi lansat până la sfârșitul lunii mai

Publicat Vineri, 06.03.2020
de Paul Cosma
Comenteaza 0
Maserati a început testele cu prototipul MC20: noul model va fi lansat până la sfârșitul lunii mai - Poza 1
Maserati a anunțat startul etapei de testare a prototipului MC20 pe străzile din Italia. Noul model va fi lansat la Modena, până la sfârșitul lunii mai.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La sfârșitul anului trecut, Maserati a publicat primele imagini “sub camuflaj” cu prototipul viitorului său model, ce va fi produs la uzina din Modena. 

Constructorul italian a anunțat recent că numele noului model va fi MC20, o prescurtare de la Maserati Corse 2020. În plus, MC20 reprezintă și întoarcerea Maserati în “lumea curselor”. 

Maserati a început acum etapa de testare a prototipului MC20 pe străzile din Italia, înainte ca prezentarea oficială să aibă loc până la sfârșitul lunii mai, la Modena.

Pe lângă noua sportivă, Maserati pregătește și lansarea unui nou SUV. Ambele modele vor fi produse în Italia și vor avea versiuni hibride și electrice. În 2020, Maserati Ghibli va deveni primul hibrid din gama constructorului de la Modena.

Constructorul a subliniat recent că toate modelele noi vor fi construite 100% în Italia și vor avea versiuni hibride sau electrice.

Via Maserati


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru