Maserati confirmă data lansării lui MC20 Cabrio. Va exista și o versiune electrică

de Tiberiu Safta
Joi, 12.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a anunțat că va lansa un model nou, decapotabil, spre sfârșitul lunii mai. Deși numele nu a fost menționat, este vorba despre noul MC20 Cabrio, versiunea decapotabilă a modelului cu același nume. Noua mașină va fi prezentată în 25 mai.

La sfârșitul anului trecut, Maserati ne-a oferit primele imagini cu viitorul MC20 Cabrio camuflat. Versiunea decapotabilă a lui MC20 este programată să debuteze în acest an. Acum, constructorul italian a confirmat că noul model decapotabil va fi prezentat publicului în 25 mai.

Ceea ce este interesant este modul unic în care Maserati a anunțat această lansare. Pe pagina oficială de Instagram, constructorul italian a publicat câteva imagini cu cerul, lucru care sugerează lansarea unui model decapotabil nou. Chiar dacă numele său nu a fost menționat în postare, nu mai este un secret că este vorba despre noul MC20 Cabrio.

Față de versiunea coupe, noul MC20 Cabrio a suferit câteva modificări estetice în partea din spate pentru a acomoda acoperișul demontabil. La fel ca MC20, noul model va fi construit din fibră de carbon și va fi propulsat de același motor V6 de 3.0 litri, care dezvoltă 630 de cai putere și un cuplu de 730 Nm. Este de așteptat ca performanțele lui MC20 Cabrio să fie aproape identice cu modelul coupe.

Cea din urmă versiune accelerează de la 0 la 100 km/h în 2.9 secunde și atinge o viteză maximă de 325 km/h.

Noul Maserati MC20 Cabrio va fi dezvăluit în 25 mai. Pe lângă asta, Maserati promite și o versiune pur electrică pentru MC20, care va fi mai puternică decât cea cu motor termic.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Maserati (@maserati)

via Maserati

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    normal ca electrica va fi mult mai puternica si fara parkinson si gaze etc...deci, sa-mi pregatesc portofelul..
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru