Maşini la reducere de Black Friday: ce poţi cumpăra în "vinerea neagră"?

de Daniel Popescu
Marti, 17.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
35 de maşini de la mărci precum BMW, Ford sau Mini vor fi disponibile la reducere în 20 noiembrie cu ocazia evenimentului Black Friday organizat de retailerul online eMAG.

Esential 35 este numărul maşinilor care vor fi comercializate de Black Friday la eMAG
Vrei să-ţi cumperi o maşină nouă în următoarea perioadă? Vineri, 20 noiembrie, ar putea fi o bună oportunitate să obţii o reducere importantă de preţ.

eMAG, cel mai mare magazin online din România, a anunţat că evenimentul Black Friday din acest an va include şi o ofertă generoasă de maşini.

Astfel, eMAG va include în oferta din 20 noiembrie şi 35 de maşini la reducere, care vor fi oferite prin intermediul unor dealeri. Maşinile comercializate în cadrul acestei promoţii provin de la mărci precum BMW, Ford sau Mini, iar Dacia nu va fi inclusă în program.

Informaţiile au fost furnizate pentru Automarket de către Iulian Stanciu, CEO-ul eMAG, cu ocazia unei conferinţe de presă pentru anunţarea evenimentului, însă oficialul nu a precizat modelele vândute sau nivelul reducerilor acordate.

Principiul de achiziţionare va rămâne însă similar cu cel de anul trecut: cumpărătorul va trebui să plătească online o taxă de rezervare de 1.000 de lei şi va fi contactat ulterior de dealer pentru preluarea efectivă a comenzii. Întrucât preţurile maşinilor sunt semnificativ mai maridicate decât ale celorlalte produse, taxa de rezervare este o măsură necesară pentru a evita situaţia în care vizitatorii adăugă maşinile în coşul de cumpărături fără intenţia de a le achiziţiona cu adevărat. 

Comentarii (1)

  • Daca fac reduceri de 30%-40% DA .Daca nu ......... sorry dar si concesionarii fac reduceri destul de considerabile.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru