Mazda CX-5 ar putea primi o nouă generație. Motorizare hibrid, luată în calcul

de Alexandru Monenciu
Marti, 30.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, Mazda CX-5 ar putea primi o nouă generație. Am putea face cunoștință cu ea în 2025, iar gama de motorizări ar putea include un sistem de propulsie hibrid.

În 2022, constructorul japonez de automobile a comercializat peste 365.000 de unități CX-5, astfel că este cel mai popular model din portofoliul Mazda.

Chiar și așa, au apărut zvonuri potrivit cărora viitorului SUV-ului nipon ar putea fi în pericol.

Cei de la publicația Drive vin acum să demonteze aceste zvonuri. Ei susțin că reprezentanții Mazda lucrează la a treia generație CX-5, cu care ar urma să facem cunoștință în 2025. Din câte se pare, japonezii vor păstra actuala configurație.

Pe lângă motorizările convenționale, gama de propulsoare ar putea include și un sistem hibrid, similar cu cel prezent pe Toyota RAV4 sau Corolla Cross.

Așadar, în cazul în care CX-5 va primi o nouă generație, ea va fi comercializată alături de actualele modele precum CX-50, CX-60 și CX-90.

via Motor1

Comentarii (5)

  • I-au în considerare un hibrid.....


    Aolooo.... alţii au făcut trecerea la full EV şi voi încă vă gândiţi poate la trecerea la hibrid ??

    Mazda e pe tobogan, oricum
    3 9
  • Poate unii clienti prefera inca motoare aspirate, sanatoase, fiabile.
    Poate vrei sa mergi tu sa ii inveti cum sa faca masini, ca sa nu mai fie "pe tobogan".
    5 3
  • Seriff
    @Mike, Mazda nu vrea sa se sinucida cum face VW, piata este facuta de clienti, nu invers, clientii vor termice, eventual hibride, nu vor full EV, tu asta nu pricepi, Toyota vinde hibrizi de rupe, asta se cauta, daca Mazda ar scoate de maine full EV si atat ar ajunge la coada clasamentului in vanzari instant.
    5 4
  • @Mike
    mizeria aia MX-30 ce este? e full electric, fugi si ia-o :))

    Mazda sunt decalati cu tot ce inseamna trend modern, versiuni dotate aiurea, tehnologie veche, motoare mari si anemice, spatiu interior destul de mic.
    1 3
  • @ironR

    Vezi ca ti-a ramas un pic de germana pe coltul gurii de la atata "fanboyism". Daca si astia au versiuni dotate aiurea si motoare mari si anemice, ori ai vazut toata viata ta doar branduri nemtesti, ori n-ai trecut de stadiu bicicleta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru