Mazda3 va primi o nouă generaţie în toamnă - primele imagini neoficiale

de Sebastian Toma
Luni, 03.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generaţie a lui Mazda3 a fost deconspirată de o publicaţie din Japonia. Primele imagini neoficiale ale compactei nipone nu au fost confirmate încă de reprezentanţii mărcii.

Mazda se pregăteşte de lansarea noii sale compacte, care va fi desenată respectând limbajul KODO. Vorbim despre noua generaţie a lui Mazda3, deconspirată de o publicaţie din Japonia, care a publicat două imagini ale unui model care are un aspect corespunzător cu limbajul de design al constructorului nipon. Potrivit publicaţiei japoneze, modelul din imaginile alăturate este un vehicul de serie şi va fi lansat în producţia de serie în forma actuală. Debutul pe piaţă al noului Mazda3 este aşteptat în ultima parte a anului curent, fiind posibilă o prezentare la Salonul Auto de la Frankfurt.

Limbajul de design Kodo a generat modele precum CX-5 şi Mazda6 în gama constructorului asiatic, iar acesta pare să fie soluţia aleasă de Mazda pentru toate modelele sale viitoare. Pe lângă limbajul de design, CX-5, Mazda6 şi Mazda3 vor împărţi tehnologiile SkyActiv, care includ şi platforma tehnică, Mazda3 urmând să aibă, la rândul său, o platformă modificată a lui CX-5.

Urmareste Automarket
Mazda3 este cel mai bine vândut model din gama constructorului nipon, aşa că reuşita noii generaţii este esenţială pentru situaţia financiară a mărcii.
În următoarele luni, Mazda ar putea prezenta şi imagini ale versiunii Sedan a noii generaţii Mazda3. Până atunci, aşteptăm confirmarea oficială a imaginilor alăturate, reprezentanţii mărcii evitând comunicarea în această direcţie până în prezent.

Via Motorward

Comentarii (8)

  • I'd buy that!
    25 8
  • zici ca e porche panamera
    3 18
  • Inigo Montoya
    Wow, ce opera de arta pe roti. Iti prinde ochii pe ea.
    26 8
  • take that golf :)
    6 16
  • mitsubishi lancer hatchback
    6 15
  • Conteaza si tehnica nu numai designul. Am avut o mazda 3 diesel si numai probleme au fost cu filtru de particule. Cel mai prost sistem din cate au fst pe piata.
    8 9
  • Fata de Mazda 6, spatele de chinezoaica batuta cu ciocanul.
    5 12
  • TC1900
    vor avea si motoare turbo pe benzina ?
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru