McLaren Artura, rechemat din cauza unui risc de incendiu

de Tiberiu Safta
Marti, 27.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mai multe exemplare McLaren Artura au fost rechemate în service din cauza unui risc de incendiu. Acesta ar putea fi cauzat de scurgeri de combustibil. Problema afectează 164 de exemplare.

Organismul de siguranță rutieră din Statele Unite, NHTSA, a inițiat o campanie de rechemare pentru supercarul hibrid McLaren Artura. Mai multe exemplare ale modelului britanic sunt chemate înapoi în service din cauza unui risc de incendiu.

Problema este cauzată de piulițele care țin strânse conductele de combustibil de înaltă presiune. Cu timpul, aceste piulițe se slăbesc în mers, un lucru care duce la scurgeri de combustibil și care poate duce, în cazuri nefericite, la un incendiu.

În total sunt afectate 164 de exemplare Artura. Potrivit unui oficial al mărcii britanice, dintre aceste exemplare au fost livrate mai puțin de 50 către clienți. Cele mai multe astfel de exemplare afectate sunt destinate presei sau dealerilor pentru a fi folosite ca vehicule de demonstrație.

Din fericire, nu au fost raportate incidente. Reparația constă în înlocuirea conductelor de combustibil și va fi, bineînțeles, gratuită.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru