McLaren MP4-12C Spider: primul teaser

de Mircea Meșter
Vineri, 29.06.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a publicat prima imagine-teaser cu noul MP4-12C Spider, model care va vedea lumina zilei în acest weekend. Versiunea descoperită a supercar-ului britanic păstrează motorul de 625 de cai de pe coupe.

McLaren a confirmat astăzi oficial: singurul model din gama constructorului britanic, sportivul MP4-12C, va avea o versiune fără plafon. Noul McLaren MP4-12C Spider ne este prezentat astăzi într-o imagine-teaser şi urmează să fie complet dezvăluit în cursul zilelor următoare, dar detaliile despre noul model au apărut deja în presa britanică de profil.

Jurnaliştii de la Autocar notează că noul model va avea acelaşi motor precum versiunea coupe, puterea maximă rămânând aceeaşi: 625 de cai storşi dintr-un motor V8 de 3.8 litri amplasat longitudinal. Cuplul maxim dezvoltat de unitatea montată sub capota modelul McLaren este de 600 Nm între 3000 şi 7000 de turaţii pe minut, supercar-ul din Albion reuşind să scoată 3.1 secunde pentru 0-100 km/h.

Esential 3.1 secunde face McLaren MP4-12C de la 0 la 100 km/h.
Conform primelor informaţii, plafonul noului MP4-12C Spider va fi un hard-top retractabil inovativ care se va plia în spatele scaunelor, astfel că pasionaţii adevăraţi vor avea în cntinuare vedere liberă la motor prin capacul vitrat special conceput pentru a sublinia caracterul sportiv al modelului. 

Noul model McLaren va fi prezentat fanilor în acest weekend în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood, Marea Britanie.

via Autoweek, Autocar

Comentarii (1)

  • mai bine coupe
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru