McLaren prezintă un nou exemplar Artura transformat în Art Car

de Tiberiu Safta
Marti, 25.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit oficial un nou exemplar al supercar-ului Artura, transformat în Art Car. Noua mașină a fost creată de un artist german și aduce o vopsea care își schimbă culoarea din față până în spate.

Constructorul britanic de mașini exotice a prezentat un nou exemplar Artura transformat în Art Car. De această dată, noul exemplar a fost creat de către artistul german Cevin Parker, care este specializat în arta abstractă.

Cam așa poate fi descris și noul Artura Art Car, fiind dominat de o vopsea care își schimbă culoarea din mov deschis în galben deschis din față până în spate. Această vopsea este acompaniată și de o grafică specială în părțile laterale ce conține mai multe culori și care scoate în evidență acest caracter abstract al vopselei.

Acesta este al doilea exemplar Artura care este transformat în Art Car. McLaren a mai dezvăluit un asemenea exemplar în primăvara lui 2022, vopsit în culorile curcubeului și care conține și pigmenți de culoare speciali. Și în cazul primului exemplar, acesta a fost creat tot de un artist specializat în arta abstractă.

via McLaren

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    naspa, exact ca ala din poza.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru