Art car

Joi, 16 Septembrie | Modele noi

Noul BMW Seria 2 Coupe, transformat în Art Car cu ajutorul unui artist mexican

Cu ocazia intrării în producție la uzina din Mexic, BMW a transformat un Seria 2 Coupe de ultimă generație într-un Art Car. A contribuit și un artist plastic mexican
Marti, 07 Septembrie | Modele noi

Un nou Art Car: BMW și artistul Jeff Koons creează o ediție specială pentru Seria 8 Gran Coupe

Constructorul german de automobile lucrează din nou cu artistul Jeff Koons, de această dată pentru o ediție specială a modelului Seria 8 Gran Coupe. Acesta va fi prezentat în luna februarie 2022 și va fi produs într-un număr limitat de exemplare.
Miercuri, 31 Iulie 2019 | General

BMW M1 Art Car împlinește 40 de ani: nemții au sărbătorit momentul cu o ședință foto specială

Fotograful Stephan Bauer, câștigătorul competiției "Shootout 2018 by BMW Group Classic", a ales să realizeze o ședință foto cu BMW M1 Art Car. Evenimentul a avut loc la 40 de ani de la debutul proiectului realizat de celebrul artist Andy Warhol.
Vineri, 02 Decembrie 2016 | General

Seria BMW Art Car ajunge la episodul 19: artistul John Baldessari mizează pe minimalism pe un M6 GTLM

Un BMW M6 de competiție a fost transformat de artistul contemporan Jhn Baldessari într-o operă de artă minimalistă. Mașina este al 19-lea exponat din cea mai cunoscută serie artistică cu subiect auto: BMW Art Car.
Miercuri, 16 Iunie 2010 | General

Povestea BMW Art Car: Maşinile-pânză

Automarket vă prezintă povestea modelelor BMW Art Car - automobilele desenate de artişti care au devenit ulterior opere de artă apreciate la nivel internaţional.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Modele noi

Prima imagine a noului art car de la BMW: M3 GT2

Jeff Koons, artistul ales de BMW sa deseneze cel de-al 17-lea art car, a prezentat prima schita a viitorului model de competitie decorat. Modelul este bazat pe M3 GT2 si va debuta in cursa de 24 de ore de la Le Mans din acest an.

Tag-uri similare

BMW, design, M3, art car, BMW art car, Jeff Koons, BMW M3 GT2, M3 GT2
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru