Lamborghini Huracan STO, transformat într-un Art Car de un artist japonez

de Tiberiu Safta
Joi, 23.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un exemplar Lamborghini Huracan STO a fost transformat într-un Art Car cu ajutorul unui artist din Japonia. Exemplarul unicat a fost creat pentru a marca cei 60 de ani de existență a mărcii italiene.

Anul acesta, Lamborghini împlinește 60 de ani de când a lansat primul său model de performanță. Pentru a marca această aniversare specială, constructorul din Sant’Agata Bolognese și-a unit forțele cu un artist japonez pentru a crea un exemplar special, transformat într-un Art Car.

Așa a luat naștere exemplarul unicat Lamborghini Huracan STO Time Chaser_111100, așa cum a fost botezat acesta. Acel număr este, de fapt, codul binar pentru numărul 60. Noua grafică specială a fost realizată de artistul japonez Ikeuchi, iar grafica prezintă o temă inspirată din fenomenul cyberpunk și din anime-urile cu roboți, omniprezente în cultura japoneză contemporană.

Alături de acestea, Lamborghini s-a folosit și de câteva componente originale preluate de la mai multe modele celebre din trecut. Astfel, exemplarul special preia câteva elemente vizuale de la modelele Countach 25th Anniversary, Diablo SE30, Murcielago 40th Anniversary și Aventador 50th Anniversary.

Caroseria exemplarului special este vopsită în alb, cu câteva elemente de design unice în zona farurilor, capotei din față și în zona de sub eleron.

Portierele sunt vopsite într-o nuanță de gri, pentru a amplifica acest aspect al unui robot.

Evident, acest exemplar unicat nu este de vânzare. Anul acesta va fi unul foarte important pentru Lamborghini. Începând din acest an, toate modelele noi lansate vor avea exclusiv motorizări hibride.

Ultimele modele ale mărcii cu motoare termice neelectrificate au fost Autentica și Invencible, două modele cu motoare V12 ce vor fi produse în serie limitată.

via Lamborghini

Comentarii (1)

  • Lamborghini in serie limitată, la naiba… iară “nu prind”.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru