BMW art car

Miercuri, 31 Iulie 2019 | General

BMW M1 Art Car împlinește 40 de ani: nemții au sărbătorit momentul cu o ședință foto specială

Fotograful Stephan Bauer, câștigătorul competiției "Shootout 2018 by BMW Group Classic", a ales să realizeze o ședință foto cu BMW M1 Art Car. Evenimentul a avut loc la 40 de ani de la debutul proiectului realizat de celebrul artist Andy Warhol.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Modele noi

Un BMW Art Car în celebra cursă de la Macao: nemții aduc un M6 GT3 pe circuitul asiatic

Un BMW M6 GT3 art car va putea fi admirat în acest weekend în cadrul celebrei curse de la Macao. Mașina a fost dezvoltată de artistul Cao Fei și este pentru prima dată când ajunge pe circuit.
Joi, 02 Februarie 2017 | Feature

Vernisaj de 24 de ore: am asistat pe circuit la momentul în care cel de-al 19-lea BMW Art Car a terminat Cursa de 24 de ore de la Daytona

Automarket a asistat la debutul exemplarului BMW Art Car cu numărul 19 în cadrul Cursei de 24 de ore de la Daytona. Modelul BMW M6 GTLM creat de John Baldessari a reușit să termine cursa fără accident.
Vineri, 02 Decembrie 2016 | General

Seria BMW Art Car ajunge la episodul 19: artistul John Baldessari mizează pe minimalism pe un M6 GTLM

Un BMW M6 de competiție a fost transformat de artistul contemporan Jhn Baldessari într-o operă de artă minimalistă. Mașina este al 19-lea exponat din cea mai cunoscută serie artistică cu subiect auto: BMW Art Car.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Modele noi

Prima imagine a noului art car de la BMW: M3 GT2

Jeff Koons, artistul ales de BMW sa deseneze cel de-al 17-lea art car, a prezentat prima schita a viitorului model de competitie decorat. Modelul este bazat pe M3 GT2 si va debuta in cursa de 24 de ore de la Le Mans din acest an.

Tag-uri similare

BMW, design, M3, art car, Jeff Koons, BMW art car, BMW M3 GT2, M3 GT2
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru