BMW art car

Luni, 04 Martie | Modele noi

Electricul BMW i5, transformat în Art Car: grafică digitală care își schimbă culoarea

Sedanul cu zero emisii BMW i5 a fost transformat în Art Car. Denumit i5 Flow Nostokana, acesta este inspirat de clasicul Art Car bazat pe Seria 5 din generația E34, prezentat în 1991.
Miercuri, 12 Iulie 2023 | Oameni si masini

BMW prezintă primul crossover Art Car: electricul iX1, desenat de un artist german

BMW a dezvăluit oficial un nou Art Car, bazat pe modelul său electric iX1. Acesta este primul crossover din istoria inițiativei Art Car, iar cea mai nouă creație îi aparține unui artist german.
Vineri, 30 Iunie 2023 | Modele noi

Vom avea un nou BMW Art Car. Prezentare în 2024, la Le Mans

Cel de-al 20-lea BMW Art Car va fi dezvelit în 2024, cu ocazia legendarei curse de 24 de ore de la Le Mans. Bazat pe modelul de competiție BMW M Hybrid V8, noul Art Car va fi opera artistei de origine etiopiană Julie Mehretu.
Miercuri, 31 Iulie 2019 | General

BMW M1 Art Car împlinește 40 de ani: nemții au sărbătorit momentul cu o ședință foto specială

Fotograful Stephan Bauer, câștigătorul competiției "Shootout 2018 by BMW Group Classic", a ales să realizeze o ședință foto cu BMW M1 Art Car. Evenimentul a avut loc la 40 de ani de la debutul proiectului realizat de celebrul artist Andy Warhol.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Modele noi

Un BMW Art Car în celebra cursă de la Macao: nemții aduc un M6 GT3 pe circuitul asiatic

Un BMW M6 GT3 art car va putea fi admirat în acest weekend în cadrul celebrei curse de la Macao. Mașina a fost dezvoltată de artistul Cao Fei și este pentru prima dată când ajunge pe circuit.
Joi, 02 Februarie 2017 | Feature

Vernisaj de 24 de ore: am asistat pe circuit la momentul în care cel de-al 19-lea BMW Art Car a terminat Cursa de 24 de ore de la Daytona

Automarket a asistat la debutul exemplarului BMW Art Car cu numărul 19 în cadrul Cursei de 24 de ore de la Daytona. Modelul BMW M6 GTLM creat de John Baldessari a reușit să termine cursa fără accident.
Vineri, 02 Decembrie 2016 | General

Seria BMW Art Car ajunge la episodul 19: artistul John Baldessari mizează pe minimalism pe un M6 GTLM

Un BMW M6 de competiție a fost transformat de artistul contemporan Jhn Baldessari într-o operă de artă minimalistă. Mașina este al 19-lea exponat din cea mai cunoscută serie artistică cu subiect auto: BMW Art Car.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Modele noi

Prima imagine a noului art car de la BMW: M3 GT2

Jeff Koons, artistul ales de BMW sa deseneze cel de-al 17-lea art car, a prezentat prima schita a viitorului model de competitie decorat. Modelul este bazat pe M3 GT2 si va debuta in cursa de 24 de ore de la Le Mans din acest an.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru