Jeff Koons

Miercuri, 04 Mai | Modele noi

Au început livrările ediției limitate BMW THE 8 X JEFF KOONS. Trei exemplare vor ajunge în România

Primele șase automobile din ediția limitată BMW THE 8 X JEFF KOONS, bazată pe modelul M850i Gran Coupe, au fost livrate în cadrul unui eveniment special, care a avut loc la BMW Welt din Munchen.
Joi, 17 Februarie | Modele noi

Un nou Art Car BMW: ediția specială THE 8 X JEFF KOONS, disponibilă și în România

BMW prezintă noul Seria 8 X Jeff Koons, o ediție specială primită de vârful de gamă al producătorului din Munchen. Aceasta a fost dezvoltată în colaborare cu artistul american Jeff Koons, va fi replicată în doar 99 de exemplare la nivel global, și poate fi comandată și în România.
Marti, 07 Septembrie 2021 | Modele noi

Un nou Art Car: BMW și artistul Jeff Koons creează o ediție specială pentru Seria 8 Gran Coupe

Constructorul german de automobile lucrează din nou cu artistul Jeff Koons, de această dată pentru o ediție specială a modelului Seria 8 Gran Coupe. Acesta va fi prezentat în luna februarie 2022 și va fi produs într-un număr limitat de exemplare.
Marti, 06 Septembrie 2016 | General

Mașini transformate în opere de artă: după Andy Warhol, un chinez a fost invitat să picteze următoarea mașină BMW Art Car

BMW a anunțat că exemplarul cu numărul 18 al colecției BMW Art Car va fi pictat de un artist chinez. Tot anul acesta se împlinesc 40 de ani de când BMW a început să transforme mașinile în opere de artă.
Miercuri, 02 Iunie 2010 | Modele noi

Iată noul BMW Art Car realizat de Jeff Koons

BMW a prezentat noul său art car la centrul Pompidou din Paris. Modelul BMW M3 GT2 este decorat de Jeff Koons şi va concura în cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Modele noi

Prima imagine a noului art car de la BMW: M3 GT2

Jeff Koons, artistul ales de BMW sa deseneze cel de-al 17-lea art car, a prezentat prima schita a viitorului model de competitie decorat. Modelul este bazat pe M3 GT2 si va debuta in cursa de 24 de ore de la Le Mans din acest an.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | General

Jeff Koons a fost ales sa deseneze urmatorul BMW Art Car

Odata cu aniversarea a 35 de ani de la lansarea proiectului BMW Art Cars, germanii l-au ales pe designerul american Jeff Koons sa deseneze cea de-a 17-a masina a acestui proiect.

Tag-uri similare

BMW, design, aniversare, Jeff Koons, BMW Art Cars, artist
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru