Prima imagine a noului art car de la BMW: M3 GT2

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 07.04.2010
Jeff Koons, artistul ales de BMW sa deseneze cel de-al 17-lea art car, a prezentat prima schita a viitorului model de competitie decorat. Modelul este bazat pe M3 GT2 si va debuta in cursa de 24 de ore de la Le Mans din acest an.

BMW va realiza cea de-a 17-a masina art car pentru a concura in cursa de 24 de ore de la Le Mans. Dupa cum stiti, artistul ales sa decoreze acest model este Jeff Koons, iar modelul care va fi desenat este BMW M3 GT2. In acest an BMW sarbatoreste 35 de ani de la desenarea primului art car, iar Jeff Koons a decis sa urmeze exemplul lui Roy Lichtenstein, care a prezentat modelul desenat de el in 1977 la Centrul Pompidou din Paris.

Debutul in competitia de la Le Mans va avea loc la jumatatea lunii iunie, in timp ce prezentarea noului art car de la BMW va avea loc pe 1 iunie. Artistul Jeff Koons are 45 de ani si este cunoscut pentru statuetele cromate pe care le-a creat de-a lungul timpului, care sunt realizate din obiecte banale, dar si alte elemente neobisnuite. Pentru acest model, Jeff Koons a creat un colaj digital pe care il va aplica cu o serie de autocolante. Acestea sunt realizate in baza unor imagini cu modele de competitie si cu diverse culori vibrante si elemente grafice deosebite.

"Aceste modele de competitie sunt la fel ca viata, sunt puternice si au foarte multa energie.

Poti sa participi alaturi de ea, sa ii adaugi energia ta si sa traiesti cu energia degajata de acest model. Sub capota acestor modele stau foarte multi cai putere si vreau sa imi dau frau liber ideilor pentru a le transpune pe masina, totul in scopul de a ma conecta cu aceasta putere" a declarat artistul Jeff Koons.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru