McLaren recheamă în service aproape 2.800 de mașini: 570GT, 720S, GT și Senna prezintă risc de incendiu

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren va rechema în service 2.763 de exemplare 570GT, 720S, GT și Senna din cauza unei probleme care poate duce la apariția unor incendii. Acesta este al doilea recall care afectează hypercar-ul Senna.

McLaren va efectua în scurt timp o campanie de rechemare în service pentru modelele 570GT, 720S, GT și Senna. Informarea a venit din partea organizației americane National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), iar recall-ul afectează 2.763 de unități McLaren.

Conform informării, un tampon din spumă montat sub rezervorul de combustibil ar putea reține umezeala. Cu timpul, materialele pot coroda, iar acest lucru ar putea duce la pierderi de combustibil și, implicit, la apariția unor incendii.

În cadrul procesului de verificare, mecanicii vor inspecta rezervoarele de combustibil și le vor înlocui cu unele noi în cazul în care acest lucru este necesar. Toate operațiunile din service vor fi suportate de compania britanică.

Aceasta nu este singura campanie de rechemare în service în care a fost implicat hypercar-ul Senna. Anul trecut, britanicii au fost nevoiți să facă un recall pentru repoziționarea unor cabluri din dreptul compartimentului motor.

Via | Motor1 | NHTSA

Comentarii (1)

  • Valius
    Vai de mama noastra, nicio masina nu mai e ce era. Care a prins era masinilor bune ferice lor. Noi ne multumim cu jucarii de 2 lei.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru