Meciuri fantastice azi în Autovot. Audi TT vs BMW X4 şi VW Passat vs. Mazda2

de Automarket
Luni, 09.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Autovot 2015 avansează în turul doi. Meciurile inițiale s-au încheiat, iar acum încep înfruntările pentru sferturile de finală. Se anunță o săptămână incendiară.

Ultimul meci din categoria Mașini Premium ne-a dovedit că Volvo are mulți fani în România, iar Mini Countryman nu este pe placul tuturor. A fost un duel dezechilibrat, Volvo XC90 fiind extrem de popular. Modelul suedez a avut în permanență peste 80% din voturile fanilor și a trecut fără probleme în turul doi al competiției Autovot 2015 unde va avea un meci foarte greu cu Mercedes-Benz S-Klasse Coupe.

Categoria Mașini Accesibile a avut parte de o pauză ieri, dar meciurile revin astăzi și urmează o serie de dueluri extrem de disputate. 

Astăzi în Mașini Accesibile: Volkswagen Passat vs. Mazda2

Unul dintre cele mai populare modele din clasa medie intră în competiție astăzi. Este vorba de noul Volkswagen Passat, un model de la care producătorul german are mai așteptări. Este extrem de iubit la noi în țară, iar astăzi intră în ring alături de Mazda2. Micuțul model japonez a trecut în primul tur al competiței de Hyundai Grand Santa Fe, după un meci destul de echilibrat.

Mazda2 este propunerea japonezilor în clasa mică și va sosi în acest an pe piața din Europa într-un segment extrem de disputat.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI 

Volkswagen Passat. În România de la 22.400 euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
Mazda2. În România de la 10.990 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Astăzi în Mașini Premium: Audi TT vs. BMW X4

În categoria Mașinilor Premium avem parte astăzi de un nou duel german. Sportivul Audi TT, proaspăt lansat va trebui să își adune toți fani din România pentru a putea trece de noul crossover bavarez BMW X4. Fratele mai mic al modelului X6 s-a dovedit a fi extrem de popular în primul tur al competiției Autovot 2015 când a trecut fără probleme de Jeep Renegade.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI  

BMW X4. În România de la 40.700 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice 
Audi TT.

În România de la 40.600 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru