Mercedes-AMG lansează ediția specială F1 pentru noul C63 S

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 26.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Mercedes-AMG C63 S E Performance va fi disponibil, pe o perioadă de un an de la debutul pe piață, într-o ediție specială denumită "F1 Edition".

În urmă cu o lună, constructorul german de automobile a prezentat noul Mercedes-AMG C63 S E Performance. Cu această ocazie, modelul de performanță a trecut la un sistem de propulsie plug-in hybrid, care dezvoltă 680 de cai putere și 1.020 Nm.

În primul an de la debutul pe piață, atât versiunea sedan cât și cea break vor putea fi comandate și într-o ediție specială "F1 Edition".

Noul Mercedes-AMG C63 S "F1 Edition" va fi finisat în nuanța exterioară Gri Manufactur Alpine Uni, combinată cu accente roșii pentru elementele aerodinamice. Jantele AMG, forjate, cu diametrul de 20 de inch vor fi vopsite în negru mat.

Pachetele AMG Aerodynamics, AMG Night I și AMG Night II sunt standard.

Pentru interior, germanii au pregătit un volan AMG Performance, tapițerie din piele Nappa neagră, cusături roșii, ornamente din fibră de carbon, embleme "Edition" și preșuri AMG cu logo F1.

via Mercedes-AMG

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru