Mini Convertible Sidewalk: versiunea propune accesorii noi de caroserie și elemente speciale de interior

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 08.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția specială Mini Convertible Sidewalk. Producătorul britanic propune elemente noi de caroserie și accesorii speciale pentru interior. Debutul comercial va avea loc în luna martie.

În urmă cu peste 10 ani, MINI lansa ediția Sidewalk dedicată modelului Mini Convertible. Ediția pregătită de constructorul britanic își dorea să scoată și mai mult în evidență caracterul micuțului model decapotabil.

Acum, constructorul din Oxford revine cu o astfel de ediție. Noul Mini Convertible Sidewalk propune accesorii noi de caroserie și elemente speciale de interior.

Conform oficialilor producătorului britanic, modelul va fi disponibil în nuanța Deep Laguna Metallic, iar pe capotă apar și două dungi vopsite în negru. Jantele au un design special, măsoară 17 inch și sunt vopsite în două nuanțe. Un alt element special disponibil doar pe ediția Sidewalk este plafonul din material textil "garnisit" cu săgeți argintii.

Pentru interior, producătorul britanic a pregătit accesorii albastre menite să completeze tema cromatică utilizată la nivelul caroseriei. Scaunele sunt cusute cu ață albastră și galbenă, iar logo-ul Sidewalk a fost amplasat în parte de jos a volanului.

Standard, noul Mini Convertible Sidewalk va fi echipat cu faruri cu LED, proiectoare de ceață, sistem automat de climatizare și Mini Driving Modes.

Ediția specială va fi disponibilă pe următoarele versiuni de motorizare: Mini One Convertible, Mini Cooper Convertible și Mini Cooper S Convertible. Varianta de bază (Mini One Convertible) va fi echipată cu motorul de 1.5 litri cu trei cilindri care oferă 102 CP. Versiunea Mini Cooper Convertible mizează pe motorul de 1.5 litri în versiune de 136 CP, în timp ce Mini Cooper S Convertible este echipat cu motorul de 2.0 litri care dezvoltă 192 CP. Standard, britanicii propun o cutie de viteze manuală cu șase trepte, însă clienții vor putea opta și pentru o transmisie automată cu șapte trepte pentru versiunile Cooper Convertible Sidewalk și Cooper S Convertible Sidewalk.

Prețurile versiunii Sidewalk încă nu au fost comunicate, însă producătorul britanic menționează că debutul comercial va avea loc în luna martie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru