Feedback

Mini Electric va fi prezentat în septembrie și va ajunge pe piață în 2020: “Vom electrifica toate modelele, dacă asta își doresc clienții”

Publicat Luni, 08.04.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 4
Mini Electric va fi prezentat în septembrie și va ajunge pe piață în 2020: “Vom electrifica toate modelele, dacă asta își doresc clienții” - Poza 1
Mini Electric va fi prezentat oficial în luna septembrie și va ajunge pe piață la începutul anului viitor, după cum a declarat un oficial al grupului BMW. Constructorul britanic se pregătește de electrificarea tuturor modelelor din gamă, “dacă asta își doresc clienții”.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
MINI va lansa în acest an primul său model electric, cunoscut sub numele MINI Electric, și poate fi deja precomandat pe piața franceză.

Un oficial BMW a declarat că primul model electric Mini va fi prezentat în septembrie, înaintea salonului de la Frankfurt, iar lansarea pe piață va avea loc în debutul lui 2020.

“Vom electrifica toată gama Mini, dacă asta își doresc clienții,” a declarat Peter Schwarzenbauer, membru în board-ul BMW și responsabil cu strategia de electrificare la nivelul grupului.

Reprezentantul BMW a subliniat că Mini va continua să ofere motorizări tradiționale, dar și că viitoarele modele Mini vor avea cel puțin o variantă electrificată.

Vânzările Mini au înregistrat o ușoară scădere în 2018, la 360.000 de unități, iar oficialii grupului BMW se așteaptă ca rezultatul din 2019 să fie cel puțin la același nivel.

Via Automotive News

 


Comentarii (4)

 • Indiferent de "frica" CEO de vânzări, preţuri, estimări....

  un lucru totuşi se evidenţiază...

  Înafară de modelele consacrate Renault Zoe şi Nissan Leaf (modelele vechi înainte de înnoirea de anul acesta)

  AU AVUT CERERI CU MULT MAI MARI decât oferta, capacitatea producătorilor !!!

  Tesla are cozi de cereri interminabile,
  Kia, Hyunday au epuizat stocurile de electrice,
  Golf e epuizat,
  Jaguar epuizate

  Toate.

  Cu greu înţeleg unii că cererea este cu MULT MAI MARE decât orice estimare, indiferent de preţurile mari, se pare.
  6 4
 • Apropo deci şi Leaf nouă cu extended range este epuizată la vânzare. Zoe urmează.
  5 4
 • Flavius
  Am comandat un Smart forfour electric in octombrie 2018 si a sosit la mijlocul lui februarie. Motivul? Cererea mult mai mare decat oferta
  2 0
 • ha, ha, isi doresc clientii... 91g/km!
  0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru