Mitsubishi Outlander PHEV facelift: versiunea hibridă primește modificări importante

de Bogdan Mirică
Joi, 18.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunea hibridă alimentată la priză a actualului Mitsubishi Outlander se bucură de o serie de modificări importante la nivel estetic și mecanic.

După o serie de imagini de tip teaser, Mitsubishi a dezvăluit oficial primele imagini și informații ale faceliftului aplicat lui Outlander PHEV, versiunea hibridă a crossover-ului japonez. Cum era și normal, derivatul PHEV beneficiază de aceleași modificări estetice ca și versiunea de serie.

Asta presupune un nou scut frontal, o nouă grilă a radiatorului, mai multe detalii cromate, spoilere față și spate redesenate, precum și noi culori de caroserie: Quartz Brown Metallic și Ruby Black Pearl. Pachetul de modificări este completat de jante în două tonuri de culoare, de 18 inch.

Pentru interior, Mitsubishi a pregătit scaune redesenate cu ajustare electrică petru șofer, un volan cu patru spițe, acum și încălzit, și o consolă centrală mai mare. Atmosfera din interior promite să se schimbe și ea, întrucât Outlander PHEV beneficiază de o antifonare mai bună.

Interiorul lui Outlander PHEV a primit și el câteva modificări.

Esential 60.8 kilometri este noua autonomie electrică a modelului Outlander PHEV.
La nivel mecanic, pe lângă modificările aduse direcției și susensiei, Mitsubishi a redus frecarea la nivelul motorului și a reușit să crească eficința cu 8%.
Asta înseamnă că autonomia electrică a hibridului alimentat la priză a crescut cu 0.6 kilometri, până la un total de 60.8 kilometri.

În ceea ce privește tehnologia și siguranța, Mitsubishi a introdus pe Outlander PHEV o cameră cu vedere la 360 de grade (Multi-aroud view monitor), dar și un sistem inovativ, botezat Unintentional Move Off Control. Această funcție nu permite mișcarea mașinii de pe loc atunci când apăsați din neatenție pe pedala de accelerație, iar în fața mașinii se află un obstacol.

Noul Mitsubishi Putlander PHEV este așteptat pe piața mamă în luna iulie, urmând ca mai apoi, cel mai probabil la toamnă, să debuteze și pe celelalte continente, inclusiv în Europa.

Comentarii (4)

  • Autonomia a crescut cu 0,8 km pe electric, galbejitii astia profita ca lumea inca e nebuna si confunda mitsubishi cu hinda sau toyota, pai pana si la dacie aveam torpedoul iluminat, mitsubishi nu produce nici acum asa ceva pe nici un model, numai zic de calitatea materialelor dea dreptul precara.
    5 13
  • Si cu toate astea este cel mai bine vandut din segmentul lui. No, hai ca aia care il cumpara sunt niste fraieri si tu esti destept.
    10 1
  • petrush
    autlander, crv si rav aveau la partea frontala un aspect neinspirat le-au modificat dar parca sunt la fel. nissan este mai simpatic
    1 3
  • Crv si rav4 aratau ca naiba si erau si mivi, outlander cu botul de evo arata fantastic si se comporta si foarte sportiv pe drum , plus ca era uriasa pt clasa din care facea parte.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru