Modificări în gama BMW M: dispar versiunile de bază

de Alexandru Monenciu
Luni, 25.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, divizia de performanță a producătorului din Munchen pregătește o serie de modificări în portofoliul de modele. Versiunile Competition vor deveni noul "standard".

Actualele modele de performanță BMW X5 M și X6 M sunt disponibile doar în versiuni Competition. Din câte se pare, acesta va fi noul standard, având în vedere o serie de declarații făcute chiar de șeful BMW M, Frank van Meel.

Divizia de performanță a mărcii din Munchen pregătește modificări în ceea ce privește gama de modele. Germanii intenționează să renunțe la versiunile de bază, iar versiunile Competition să le ia locul.

Clienții care vor mai mult, vor putea opta în continuare pentru modelele CS sau CSL.

"Am introdus versiunea Competition, care a devenit acum noua normalitate. Deci versiune standard va dispărea, sau de fapt a cam dispărut deja, mai mult sau mai puțin... nu ne vom mai împărți între M și M Competition, totul va fi Competition în viitor," a declarat Frank van Meel

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru