Modificări pentru Audi SQ8 din partea ABT Sportsline: motorul diesel V8 oferă acum 510 CP și 970 Nm

de Cornel Șocariciu
Sambata, 11.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT Sportsline a dezvoltat un pachet de performanță pentru Audi SQ8. SUV-ul echipat cu motorul diesel V8 de 4.0 litri dezvoltă acum 510 CP și 970 Nm.

La jumătatea anului trecut, Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul SQ8. SUV-ul pregătit de constructorul din Ingolstadt este disponibil cu un motor diesel V8 de 4.0 litri care dezvoltă 435 de cai putere și 900 Nm.

Pentru un comportament dinamic de top, nemții au introdus pe SQ8 și un sistem de direcție integrală, un diferențial sport și bare stabilizatoare electromecanice.

Acum, tunerul ABT Sportsline a pregătit un pachete de performanță pentru Audi SQ8. Mulțumită unității ABT Engine Control, resursele motorului diesel sunt mai generoase: 510 CP și 970 Nm. Versiunea de serie a lui SQ8 poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde, în timp ce varianta pregătită de ABT Sportsline este mai rapidă cu 0.2 secunde.

Totodată, tunerul german propune și o serie de îmbunătățiri la nivelul suspensiei (aceasta va putea fi reglată în mai multe moduri). În Coffee Mode, garda la sol a SUV-ului german va fi mai mică cu 65 de milimetri comparativ cu valoarea standard disponibilă în modul Comfort.

De asemenea, ABT Sportsline propune și un splitter frontal nou, o aripă spate ceva mai generoasă și jante cu design special cu diametrul de 22 sau 23 de inch.

Comentarii (2)

  • mircea badea
    cate noxe scoate acum tractorasul? si in cat prinde hectarul?
    1 0
  • Un SUV foarte frumos! Bravo Audi&ABT! Foarte interesant este modul de cafea in care scade garda la sol
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru