Motorizare nouă pentru Volkswagen T-Cross: SUV-ul german va fi disponibil cu motorul de 1.5 litri benzină de 150 CP

de Cornel Șocariciu
Vineri, 22.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a introdus pe T-Cross motorul pe benzină de 1.5 litri TSI. Propulsorul promite 150 de cai putere și 250 Nm, și va fi disponibil exclusiv cu o cutie automată.

Anul trecut, la finalul lunii octombrie, Volkswagen a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul T-Cross. Până în acest moment, cea mai generoasă versiune disponibilă în gama T-Cross era echipată cu motorul de un litru TSI de 115 cai putere.

Acum, producătorul german a anunțat că fanii mărcii vor putea comanda SUV-ul T-Cross și cu o motorizare pe benzină de 1.5 litri. Propulsorul dezvoltă 150 de cai putere și 250 Nm între 1.500 și 3.500 rpm, iar resursele vor fi gestionate exclusiv de o cutie automată cu șapte trepte.

În aceste condiții, Volkswagen T-Cross va fi capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 8.5 secunde, în timp ce viteza maximă anunțată de nemți va fi de 200 km/h. Totodată, Volkswagen anunță un consum mediu mixt de 5.2 litri/100 de kilometri pentru versiunea echipată cu motorul de 150 de cai putere.

Pe piața din Germania, Volkswagen T-Cross echipat cu motorul de 1.5 litri TSI și transmisia automată DSG este deja disponibil pentru comandă, iar prețul de pornire anunțat de constructorul din Wolfsburg este de 25.690 de euro.

Comentarii (2)

  • Evident alta versiune doar cu tractiune fata (fara tractiune integrala).
    13 5
  • Tot la nemţi, Captur-2 1.33 TCe Intens 155 CP EDC7: 25.750 Euro
    (202 kmh şi suta-n 8,6 s.)
    Mai mărişor, cu stil mai simpatic, finisare nu chiar toc-toc şi echipare parcă mai bună ca T-Cross.

    Preţuri de listă trase la xerox, da-i clar că discounturile mai puţin, francezii fiind tradiţional mai darnici.
    Renault-ul va rămâne cred liderul segmentului... dar nu şi-n Germania, clar.
    19 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru