Nemții de la Hella deschid un nou centru de dezvoltare software în România: 250 de locuri de muncă noi la Craiova

de Paul Cosma
Joi, 11.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul german de componente auto Hella îşi extinde activităţile în domeniile software şi electronică prin inaugurarea unui nou centru de testare și dezvoltare la Craiova, acolo unde vrea să recruteze încă 250 de angajați.

Hella România, subsidiara locală a grupului german Hella, anunță o investiție prin care să accelereze dezvoltarea unităților de control și de software la Craiova. 

Hella Technical Center Craiova are în prezent 350 de angajați, iar compania vrea să recruteze încă 250 de oameni care să lucreze în centrul de testare și dezvoltare pe care l-a inaugurat în cadrul proiectului Electroputere Parc. 

Cu o suprafaţă totală de peste 6.400 de metri pătraţi, noua clădire oferă un spaţiu aproape dublu faţă de vechea locaţie Hella din Craiova. Noul centru dispune de 12 săli de şedinţe, un laborator de testare şi o parcare subterană pentru autovehicule de test. 

Hella şi-a început activitatea în Craiova în 2007, iar de atunci, centrul a devenit un pol important în reţeaua globală a nemților. Compania are 4.200 de angajaţi în România, în şapte locaţii din Timişoara, Arad, Lugoj şi Craiova. 

Via Hella

Comentarii (1)

  • La Craiova... hahaha... pai acolo trebuie să i ia cu arcanul la munca
    15 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru