Nemulțumiți de randament: Tesla a concediat 400 de angajați într-o săptămână

de Petre Barac, Foto: Dreamstime
Duminica, 15.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a concediat circa 400 de angajați în ultima săptămână, inclusiv asociați, lideri de echipă și supervizori, susține un fost salariat citat de agenția Reuters.

Compania Tesla a transmis de curând că nu și-a respectat ținta de producție pentru Model 3: doar 260 de unități au fost livrate din totalul de 1.500 promise. Americanii au invocat atunci “blocaje de producție”, dar au insistat că problemele au fost remediate rapid.

Cu toate acestea, se pare că nemulțumirile producătorului s-au îndreptat către proprii angajați. Potrivit Reuters, Tesla a concediat 400 de angajați în ultima săptămână. Compania a transmis că demiterile fac parte din programul de evaluare anuală, fără să precizeze cu exactitate câți angajați au fost puși pe liber.

“Undeva la 400 de oameni au fost dați afară, de la asociați la lideri de echipă și supervizori. Nu știm cât de mulți au fost în total”, a spus un fost angajat care a dorit să rămână anonim.

Deși Tesla a pus concedierile pe seama randamentului scăzut al angajaților, același fost salariat susține că el și colegii săi nu au primit niciun feedback negativ din partea șefilor.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • Ei, nu cred că i-au dat afară fără motiv. Nimeni nu este de neînlocuit.
    5 2
  • iVasile
    Se pare ca transformarea Tesla intr-un Apple al masinilor nu e asa simpla in ciuda promovarii media puternice ( de care a beneficiat si Apple la inceputul anilor 2000, ajungand aproape peste noapte o megacorporatie IT ). Cred ca s-a vrut crearea unei marci care sa revolutioneze industia auto sau macar sa fie cu un pas inaintea producatorilor europeni si asiatici de masini electrice, dar nu e asa simplu ca in cazul telefoanelor.
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru