Nissan ar putea lansa modele electrice sub brandul Infiniti: japonezii au înregistrat denumirea “I-Power”

de Paul Cosma
Luni, 25.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a înregistrat denumirea “I-Power” în Statele Unite, ceea ce sugerează că niponii pregătesc lansarea unor modele electrice sub brandul premium Infiniti.

După sistemul E-Power, folosit de Nissan în cazul vehiculelor sale electrice, un sistem asemănător ar putea fi dezvoltat și pentru Infiniti.

Japonezii au înregistrat numele “I-Power” în Statele Unite, menționând într-un document oficial că pregătesc o “propulsie electrică pentru vehicule terestre”, cel mai probabil pentru modele sub brandul premium al companiei.

Infiniti a transmis deja că dorește să devină un “brand premium sustenabil”, adică să lanseze mai multe modele electrice și hibride în anii următori, pe o platformă comună cu Nissan.

Unul dintre ele ar putea să fie o versiune de serie a conceptului Qs Inspiration (foto), ce a fost prezentat în urmă cu doi ani. 

Via Motor1

Comentarii (3)

  • Johnny
    Interesant design, marca fara succes in Europa. Poate fac un tandem cu Alpine si se sprijina reciproc in realizarea unui lant de dealeri, probleama principala care i- a facut sa paraseasca piata
    6 0
  • Infiniti doreste sa devina o marca premium sustenabila, intrucat n-a fost niciodata.
    8 3
  • Edikkk
    Multă minciună marca Nissan....

    Au spus că Infiniti vor avea toată gama hibrid E-Power şi .... şi nimic !

    Şi acum la fel, ar putea....

    Tesla deja întrun singur an, şi asta în decurs de 4-6 luni, au lansat 4 versiuni (A, B, C, E) ale Tesla model 3 , îmbunătăţind continuu produsul !!

    Iar Nissan se ţine doar de "am putea" dar de făcut .... cam nimic.

    Să fi avut succes în piaţa pretenţioasă din SUA trebuiau de mult să aibă toate modelele hibrid E-Power.

    Deja foarte târziu... până şi Toyota a dus eCVT TNGA pe RAV4 şi restul, chiar şi unele versiuni făcute hibrid plugin (versiunile Prime) !

    Şi Nissan ce face?
    Doarme în papuci.
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru