Nissan GT-R a primit un nou pachet de la Switzer, care dezvoltă 1.500 CP

de Sebastian Toma
Vineri, 24.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la Switzer au lansat un nou pachet pentru Nissan GT-R, care aduce puterea maximă la aproape 1.500 CP şi reduce timpul de accelerare pe 402 metri la mai puţin de 9 secunde.

Nissan GT-R, un model popular în rândul tunerilor, a primit un nou pachet de modificări de la Switzer. Iniţial, tunerii din Ohio i-au adus modelului nipon un pachet de 1.000 CP, pe care l-au prezentat ca fiind destinat navetei zilnice. Pachetul acesta a fost urmat de un kit de 1.500 CP, care este destinat competiţiilor de accelerare. Potrivit reprezentanţilor Switzer, modelul poreclit "Red Katana", primul GT-R echipat cu pachetul R1KX de la Switzer, are nevoie de mai puţin de nouă secunde pentru a parcurge 402 metri cu start de la zero. La trecerea liniei de finish, modelul atinsese o viteză de 262 km/h, impresionantă chiar şi pentru un automobil de stradă modificat.

Pe lângă modificările de sub capotă, pachetul R1KX de la Switzer include şi un interior realizat la comandă, care include o tapiţerie din alcantara cu elemente din fibră de carbon, alături de un nou sistem audio de performanţă. În raport cu un GT-R de fabrică, modelul modificat de Switzer are 136 de kilograme în plus, de unde şi "necesitatea" celor 1.500 CP.

Via Carscoop

Comentarii (2)

  • ...masina cu...potential nu gluma...3,8Lsi 1500CP!...
    11 1
  • Pt cand intarzii la servici :)
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru