Nissan GT-R, confiscat și folosit de Jandarmeria Portughează pentru transportul de organe

de Lestyan Bela
Miercuri, 17.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un Nissan GT-R R35 a fost confiscat de către Garda Națională din Portugalia și este folosit ca mijloc de transport pentru situațiile în care e nevoie de un transplant.

Mașini exotice folosite ca autospeciale de poliție au mai fost întâlnite în ulitimii ani. Însă, majoritatea aveau ca scop promovarea forțelor de ordine și nu neapărat intervențiile.

De data aceasta, un Nissan GT-R R35 va fi folosit ca vehicul de transport pentru secțiile de transplant de organe de către Jandarmeria Portugheză. Aceștia au transmis pe pagina lor de Facebook că mașina a fost luată sub sechestru în urma unor activități ilegale. Confiscarea sa va avea efecte benefice, pentru că mașina va avea misiunea de a transporta cât mai rapid organele donatorilor între Lisabona și Porto.

Mașina se face remarcată prin colantul galben aplicat peste vopseaua neagră, pe care este inscripționat textul „Transporte de Orgaos” (Transport de Organe) și prin semanelele luminoase montate de jandarmerie.

Nissan GT-R R35 este o mașină rapidă chiar și după standardele actuale. Din 2007 până în prezent, constructorul japonez a adus multe îmbunătățiri modelului care este propulsat de un motor V6 de 3.8 litri, twin-turbo. Chiar și cea mai veche versiune este capabilă să atingă 100 de km/h în puțin peste 3 secunde.

Via: carscoops.com

Comentarii (1)

  • Când mașina este oferită de un producător exclusivist numai de promovarea forțelor de ordine nu e vorba... e reclama toată ziua mai tata
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru