Portugalia

Miercuri, 17 Martie 2021 | General

Nissan GT-R, confiscat și folosit de Jandarmeria Portughează pentru transportul de organe

Un Nissan GT-R R35 a fost confiscat de către Garda Națională din Portugalia și este folosit ca mijloc de transport pentru situațiile în care e nevoie de un transplant.
Duminica, 25 Octombrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din Portugalia și a depășit recordul de victorii al lui Schumacher: Bottas și Verstappen au completat podiumul

Lewis Hamilton a dominat cursa din Portugalia și a depășit recordul de 91 de victorii în Formula 1 deținut de Michael Schumacher. Britanicul a revenit spectaculos după ce a pierdut poziția de lider la start în favoarea lui Valtteri Bottas.
Sambata, 24 Octombrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Portugalia în fața lui Bottas! Verstappen și Leclerc ocupă a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Portugaliei în fața lui Valtteri Bottas, în timp ce Max Verstappen și Charles Leclerc ocupa a doua linie a grilei de start.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Portugalia: coliziune între Verstappen și Stroll în a doua sesiune

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Portugaliei, în timp ce Max Verstappen și Lance Stroll au avut parte de o coliziune în a doua sesiune.
Joi, 22 Octombrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Portugaliei: Mercedes este favorită, dar Red Bull mizează pe îmbunatățirea monopostului

Mercedes este favorită la victorie în Marele Premiu al Portugaliei de pe circuitul de la Portimao, însă Red Bull ar putea înregistra progrese pe baza unui update introdus la etapa anterioară de la Nurburgring.
Luni, 31 August 2020 | F1 TOP

Fanii Formulei 1 vor reveni în tribune începând din septembrie: curse cu spectatori în Italia, Rusia, Portugalia și Bahrain

Cursele de Formula 1 din Italia, Rusia, Portugalia și Bahrain vor avea loc cu spectatori în tribune, însă numărul biletelor disponibile va fi limitat.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | Tehnologie

Volkswagen a deschis un centru IT cu 300 de specialiști la Lisabona: “Dezvoltarea software, o competență esențială pentru VW”

Grupul Volkswagen a anunțat deschiderea unui centru de dezvoltare software în Lisabona. Circa 300 de specialiști IT vor lucra în capitala Portugaliei pentru “dezvoltarea software a serviciilor digitale” oferite de grupul german.
Sambata, 20 Ianuarie 2018 | Industrie

Cerere ridicată pentru Citroen Berlingo și Peugeot Partner: francezii măresc producția celor două modele la uzina din Portugalia

Grupul PSA a anunțat mărirea echipei de producție la fabrica sa din Mangualde, Portugalia, ca să facă față cererii ridicate pentru modelele produse acolo, respectiv Citroen Berlingo și Peugeot Partner.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Portugalia are ambiții mari în industria auto: zone speciale pentru testarea mașinilor autonome și fabrică Tesla

Portugalia vrea să realizeze zone speciale pentru testarea mașinilor autonome și a dronelor și speră să câștiga lupta pentru o fabrică Tesla din Europa.
Marti, 06 Iunie 2017 | F1 TOP

Portugalia vrea să revină în calendarul Formulei 1: sezonul 2019 ar putea avea peste 21 de curse

Portugalia intenționează să revină în calendarul Formulei 1 într-un moment în care noul proprietar al competiției vrea să extindă programul la peste 21 de curse începând din sezonul 2019.
Miercuri, 11 Martie 2015 | Mediu

Renault, Peugeot şi Citroen, brandurile auto cu cele mai mici emisii de CO2. BMW, Audi şi Mercedes, la coada clasamentului

Jato Dynamics a publicat un clasament al brandurilor auto cu cele mai mici emisii. Media cea mai mică e înregistrată de Renault, urmat de conaţionalii Peugeot şi Citroen. În clasamentul ţărilor, cea mai mică medie a emisiilor de CO2 a avut-o Olanda. România ieşit pe locul 14 din 23.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Formula 1

Portugalia vrea să revină în Formula 1 cu circuitul de la Algarve

Bernie Ecclestone a dezvăluit că Portugalia a făcut o ofertă pentru a găzdui curse de Formula 1 începând din 2013 pe circuitul de la Algarve.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Modele noi

Veeco RT1, prima maşină electrică a portughezilor

O companie din Portugalia a realizat un vehicul electric sportiv, care are o autonomie de 402 kilometri. Veeco RT1 accelerează de la 0 la 100 km/h în 8 secunde şi poate să atingă 160 km/h.
Marti, 26 Iulie 2011 | Mediu

Portgualia va construi 1350 de puncte de încărcare pentru maşinile electrice

Portughezii care vor să-şi cumpere o maşină electrică nu vor mai avea motive de îngrijorare la capitolul autonomie: autorităţile din statul iberic vor umple ţara cu puncte de încărcare.
Vineri, 30 Iulie 2010 | Modele noi

Nissan a deschis lista de rezervări pentru Leaf în Europa

Clienţii Nissan din Portugalia, Irlanda şi Marea Britanie vor avea ocazia să se înscrie pe o listă de rezervări pentru precomenzi pentru Leaf. Înscrierea costă 300 de euro şi banii vor fi returnaţi dacă se răzgândeşte clientul.

Tag-uri similare

Nissan, Europa, Marea Britanie, Nissan Leaf, vehicule electrice, modele noi Nissan, Leaf, EV, vanzari Nissan, Portugalia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru