Vanzari Nissan

Joi, 29 Iulie | Industrie

Nissan estimează profit pentru 2021, după trei ani de pierderi

Nissan estimează că va reveni pe profit în anul fiscal 2021, după trei ani de pierderi, în urma măsurilor de restructurare, a deprecierii yenului şi a redresării cererii în industria auto.
Sambata, 02 Ianuarie | Industrie

Presa japoneză: Nissan vrea să externalizeze producția și vânzările din Europa către partenerii de la Renault

Nissan plănuiește o nouă reducere a activităților din Europa, urmând ca producția și vânzările de pe Bătrânul Continent să fie externalizate către partenerii de alianță de la Renault, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa japoneză.
Joi, 07 Februarie 2019 | Economic

Dacia a depășit în premieră înmatriculările Nissan în Europa: constructorul de la Mioveni devine al doilea ca importanță în Alianță Renault-Nissan

Dacia a înmatriculat peste 528.000 de unități în Europa în 2018 și a reușit în premieră să depășească cifrele înregistrate de Nissan, care au coborât la 494.000 de unități.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Economic

Cine este numărul 1 mondial? Grupul Volkswagen și Alianța Renault-Nissan își dispută titlul de cel mai mare constructor auto

Grupul Volkswagen a fost cel mai mare constructor auto din lume în 2018 cu 10.83 milioane de unități, însă Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi susține că ocupă primul loc cu 10.76 milioane de unități dacă nu sunt luate în calcul vânzările de camioane ale Grupului VAG.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | Economic

Schimbări în topul constructorilor asiatici prezenți în Europa: Hyundai depășește Nissan și se apropie de liderul Toyota

Toyota rămâne constructorul asiatic cu cele mai mari vânzări în Europa în primele nouă luni ale anului, în timp ce Hyundai a reușit să urce pe locul doi după ce a depășit Nissan.
Vineri, 28 Iulie 2017 | Economic

Renault - Nissan a devenit cel mai mare producător de mașini: Alianța a detronat Grupul Volkswagen după integrarea Mitsubishi

Alianța Renault - Nissan a vândut 5.2 milioane de mașini în primele 6 luni ale anului după integrarea Mitsubishi și a devenit cel mai mare constructor din lume, detronând Grupul Volkswagen, care s-a oprit 5.1 milioane de unități.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | Industrie

Tripleta de vis: popularitatea lui Qashqai, Juke şi X-Trail contribuie la cel mai bun an european din istorie pentru Nissan

2015 a devenit cel mai bun an din istoria Nissan pe Bătrânul Continent: constructorul asiatic a vândut peste 715.000 de maşini datorită popularităţii modelelor crossover Qashqai, Juke şi X-Trail.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Economic

Vânzările Nissan ating un nou record pe piața europeană și sunt în creștere și în România

Nissan a ajuns la o cotă de piață record pe piața din Europa după un 2014 în care noile modele au adus vânzări cu 13.2% mai mari decât în 2013. Și pe piața din România graficul vânzărilor a fost unul ascendent.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Industrie

Alianţa Renault-Nissan a vândut 200.000 de vehicule electrice

Reprezentanţii Alianţei Renault-Nissan sărbătoresc comercializarea a 200.000 de vehicule electrice la nivel global.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Modele noi

Nissan Micra va primi o nouă generaţie în 2016 şi va fi produs în Franţa

Renault a anunţat că va investi şapte milioane de euro în fabrica sa din Flins, Franţa, în vederea modernizării pentru producţia următoarei generaţii a lui Nissan Micra, programată pentru anul 2016.
Vineri, 18 Aprilie 2014 | Industrie

Nissan se bazează pe viitorul său model compact pentru a creşte vânzările din Europa

Japonezii de la Nissan se bazează pe viitorul lor hatchback compact pentru creşterea cu un procent a cotei de piaţă în Europa până la finele anului 2016. Ultimul hatchback de segment C de la Nissan a fost Almera, scos din producție în urmă cu opt ani.
Miercuri, 23 Octombrie 2013 | Intern

Preţuri Nissan Note în România: start de la 13.600 euro

Nissan Note este disponibil pe piaţa din România. Versiunea de bază pleacă de la 13.600 de euro şi are un consum mixt de 4.7 litri la sută.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 29 Iulie 2013 | Industrie

Şeful de vânzări Nissan Europe a părăsit compania, zvonurile anunţă o mutare la Volkswagen

Paul Willcox, fostul şef al diviziei Nissan din Regatul Unit şi şeful de vânzări al mărcii pe întreaga Europă, a părăsit compania niponă. Vocile din industrie citate de Automotive News anunţă o mutare la Volkswagen.
Luni, 13 Mai 2013 | Industrie

Carlos Ghosn: "Vom avea producţie record în 2013, dar nu vom avea creşteri în Europa"

Carlos Ghosn, şeful Renault-Nissan, estimează o creştere a producţiei Nissan în 2013, cu toate că aceasta nu va fi resimţită şi în vânzările din Europa.
Joi, 13 Septembrie 2012 | Industrie

Şeful Nissan: "Ne pregătim pentru mulţi ani mediocri în Europa"

Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan, a declarat că se aşteaptă ca piaţa din Europa să sufere o cădere dezastruoasă, dar susţine că nu se va ajunge la colaps.
Miercuri, 16 Mai 2012 | Industrie

Nissan: "Vrem să fim prima marcă asiatică în Europa"

Oficialii Nissan au anunţat că vizează locul întâi între mărcile asiatice în Europa până în 2013/2014. Iniţial, Nissan anunţase că ţinta este primul loc între mărcile japoneze.
Joi, 03 Mai 2012 | Modele noi

Nissan Juke-R a fost confirmat pentru producţie

Nissan va construi o serie limitată de Juke-R. Până acum, trei clienţi au plasat comenzi ferme pentru cel mai puternic crossover din lume. Versiunea de serie a lui Juke-R va prelua mecanica generaţiei 2012 a lui GT-R.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | Mediu

Norvegia: Nissan a vândut 1.000 de unităţi Leaf în şase luni

Nissan a reuşit să vândă 1.000 de unităţi Leaf pe piaţa din Norvegia în doar şase luni. Până acum, Leaf a fost vândut în 25.000 de unităţi la nivel mondial.
Joi, 12 Aprilie 2012 | Modele noi

Nissan restilizează versiunea europeană a lui Leaf

Nissan Leaf va primi o restilizare pentru piaţa europeană, anunţă oficialii mărcii. Modelul ar putea deveni mai ieftin şi ar putea avea o autonomie mai mare, sugerează oficialii Nissan.
Marti, 07 Februarie 2012 | Industrie

Europa: Vânzările Nissan au crescut cu 15% în ianuarie

Nissan a vândut 55.098 unităţi în ianuarie 2012 în Europa, cu 15% mai mult faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Modelele fabricate pe Bătrânul Continent sunt cele care s-au vândut cel mai bine.

Tag-uri similare

Nissan, GT-R, facelift, Nissan Qashqai, Nissan GT-R, Qashqai, Nissan Micra, vanzari Nissan, Micra, Nissan Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru