Şeful de vânzări Nissan Europe a părăsit compania, zvonurile anunţă o mutare la Volkswagen

de Sebastian Toma
Luni, 29.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paul Willcox, fostul şef al diviziei Nissan din Regatul Unit şi şeful de vânzări al mărcii pe întreaga Europă, a părăsit compania niponă. Vocile din industrie citate de Automotive News anunţă o mutare la Volkswagen.

Esential 21 de ani a lucrat Paul Willcox la Nissan.
Paul Willcox, şeful departamentului de vânzări şi marketing Nissan Europe, a părăsit compania pentru a căuta alte oportunităţi. Însă, cei de la Automotive News spun că zvonurile din industrie anunţă mutarea la rivalii de la Volkswagen. Fostul director al departamentului de vânzări şi marketing al ramurei europene a mărcii japoneze a lucrat la Nissan din 1992 şi a condus în trecut divizia din Regatul Unit a mărcii. În urmă cu doi ani, Willcox era promovat pe postul de şef de marketing şi vânzări la Nissan. Zvonurile spun că Willcox va conduce divizia din Marea Britanie a mărcii Volkswagen.

Pentru moment, reprezentanţii Volkswagen şi Nissan au refuzat să comenteze zvonurile privind Paul Willcox. Speculaţiile din industrie îl plasau pe acesta în poziţia de conducere de la Volkswagen după ce Simon Thomas, fostul şef al diviziei britanice a Volkswagen, a fost promovat şef al departamentului de marketing pentru Grupul Volkswagen şi pentru marca Volkswagen.

În trecut, Thomas a fost şeful departamentului de vânzări şi marketing de la Nissan, plecând din funcţie în 2011.

Urmareste Automarket
Rolul lui Willcox la Nissan va fi preluat de Guillaume Cartier, actualul şef al operaţiunilor de vânzări Nissan Europe. La rândul său, Cartier va fi înlocuit de Raoul Picello. Spre deosebire de Willcox şi Cartier, Picello lucrează la Nissan din septembrie 2012.
Noul şef de vânzări şi marketing al mărcii Nissan va prelua noua funcţie de la 1 septembrie. Guillaume Cartier are 44 de ani şi lucrează la Nissan din 1995.

Via AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (1)

  • A fugit cu un GT-R :)
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru