Nissan GT-R Nismo este oferit și în versiune Lego: pachetul conține 298 de piese și va fi disponibil din 2020

de Cornel Șocariciu
Marti, 26.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan GT-R Nismo este disponibil și într-o versiune dezvoltată de Lego. Produsul face parte din seria Speed Champions și va putea fi comandat începând cu ianuarie 2020.

Lego a pregătit o surpriză pentru fanii din industria auto: o machetă a lui Nissan GT-R Nismo. Pachetul pregătit de Lego include 298 de piese și face parte din colecția Lego Speed Champions.

Conform oficialilor Lego, noua serie Speed Champions va fi lansată în luna ianuarie a anului viitor, iar prețul pentru un exemplar Nissan GT-R Nismo încă nu a fost anunțat.

"Suntem încântați că am devenit primul producător auto japonez care semnează un parteneriat cu grupul Lego", a declarat Asako Hoshino, vicepreședintele Nissan.

Spre deosebire de gama Technic (cea din care fac parte Bugatti Chiron sau noul Land Rover Defender), produsele din seria Speed Champions sunt mai accesibile și mult mai ușor de asamblat. În prezent, gama Speed Champions include modele precum Ferrari F40, Mini Cooper, McLaren Senna sau Dodge Demon.

Asemeni versiunii de serie GT-R Nismo, macheta pregătită de Lego dispune de grila frontală specifică modelului nipon, de splitter-ul de culoare roșie și de aripa spate supradimensionată.

Produsul Lego este "îmbrăcat" în hainele Motul, o parte dintre aceste detalii fiind disponibile și pe versiunea de competiții GT-R Nismo.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru