Nissan GT-R Nismo: facelift minor pentru modelul japonez, inclusiv o ediție specială

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 14.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan anunță un facelift minor pentru modelul GT-R Nismo. Cu acest prilej, celebrul model nipon a primit și o ediție specială, ambele fiind disponibile în Japonia începând cu luna octombrie.

Chiar dacă a lansat modelul GT-R în urmă cu 14 ani, Nissan încă îl păstrează în producție cu foarte puține modificări suferite în toți acești ani. Mai mult, niponii tocmai au anunțat un facelift minor pentru versiunea GT-R Nismo.

O dată cu acest pachet de îmbunătățiri, modelul nipon a primit o nouă ediție specială disponibilă (momentan) în Japonia și Statele Unite ale Americii.

Înainte de toate, paleta de culori s-a îmbogățit cu o nuanță specială, denumită Gri Stealth și inspirată de "asfaltul circuitelor pe care acest model a concurat și a stabilit recorduri", potrivit Nissan. Nu lipsesc jantele forjate Rays, cu diametrul de 20 de inch, și o capotă din fibră de carbon.

Noul logo al producătorului, lansat odată cu modelul Ariya, poate fi observat pe portbagaj.

Din punct de vedere tehnic, Nissan GT-R Nismo a rămas neschimbat. Motorul V6 de 3.8 litri, twin-turbo, dezvoltă în continuare 600 de cai putere și 652 Nm cuplu. Ediția specială a primit câteva componente îmbunătățite inclusiv segmenți, biele, arbore cotit și volantă.

Nissan GT-R Nismo facelift va debuta, alături de ediția specială, pe piața din Japonia în luna octombrie a acestui an.

Lista de comenzi a fost deja deschisă.

via Nissan

Comentarii (2)

  • netam-nissan
    chiar ca fan nissan-san, nu-mi place cum îi atârnă parcă niște spoilere pe ici pe colea.
    departe deci de prima versiune care a șocat prin ieftineală și iuțeală.

    altfel, nimic nou - ca de obicei modelul primește pachete, promite rachete și pregătește spaghete (la cât costă acuma, ar trebui să facă și asta).
    26 0
  • Dragut dar zic pas,din poza articolului,Nissan-ul ala Skyline R34 din spatele GT-R-ului mi se pare cu mult mai misto,basca nu-mi plac culoarea albasta si jantele negre la asta nou,glumesc,nu-l suport ca nu e electric si n-are camera care sa detecteze automat pietonii care sar in fata masinii si polueaza atat de mult ca sugruma ursul molar de la polu' sud cum ii dau o cheie.L-as alerga un pic cu 50 regulamentar,ma rog,fuck the police,viata e scurta,59 pe ac si flatul din pupa.
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru