Nissan Juke Nismo a intrat în producţie

de Sebastian Toma
Marti, 29.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a introdus în producţie versiunea Nismo a lui Juke la fabrica sa din Sunderland, Regatul Unit.

Nissan a introdus noul Juke Nismo în producţie la uzina sa din Sunderland. Acest model se mândreşte cu o serie de elemente de personalizare din gama Nismo, toate fiind dedicate crossoverului de segment B. Juke Nismo are un pachet aerodinamic, un interior orientat spre şofer şi un motor turbo cu un nivel superior de putere. Ulterior, Nissan va lansa şi o versiune mai performantă a lui Juke Nismo, aşteptată să dezvolte peste 210 CP.

"Programul de personalizare pentru Juke întâmpină nevoile clienţilor care îndrăznesc să fie diferiţi. Numărul de opţiuni va creşte în următoarele luni şi vor include şi componente interioare", anunţă oficialii Nissan.

În 2012, fabrica Nissan din Sunderland a produs 510.000 unităţi, valoare record pentru uzina britanică. Cu doi ani înainte de atingerea acestui prag, uzina din Sunderland marca un record inedit pentru o fabrică de automobile din Regatul Unit: producţia a peste 400.000 unităţi într-un an. Uzina a fost deschisă în 1986, iar cadenţa a crescut de la 12.5 unităţi pe oră până la 118 unităţi pe oră la cele două linii.

Via Newspress (înreg.) | Nissan

Comentarii (3)

  • Mai avea nevoie de cateva proiectoare in fata ca sa fie Nisimo cu adevarat.
    5 5
  • Red Line
    Este Nismo cu adevarat si arata foarte bine. Bravo Nissan !
    7 4
  • pocitania asta arata foarte bine ?
    pacat de motorul ala de sub capota
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru