Nissan Juke Nismo Dark Knight Risses - ediţie specială inspirată de Batman

de Bogdan Mirică
Luni, 03.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a lansat pe piaţa din Marea Britanie o versiune specială a modelului Juke, cu ajutorul diviziei Nismo. Crossover-ul se inspiră din pelicula ”Batman - Dark Knight Risses”.

Designul curajos al actualului Nissan Juke, apreciat atât de mult de public, a deschis noi orizonturi pentru oamenii de creaţie din interiorul constructorului japonez. Nu e de mirare că acum crossover-ul de segment mic serveşte ca instrument de promovare pentru brand şi este declinat în multe ediţii speciale, care mai de care mai îndrăzneţe.

Ultima a fost lansată de divizia sportivă Nismo în Marea Britanie şi se inspiră din pelicula de mare succes ”Batman - Dark Night Rises”. Ediţia specială a fost creată în exemplar unic cu ocazia lansării filmului pe DVD în Marea Britanie şi urmează a fi dăruită câştigătorului concursului ”Built to thrill”, organizat de constructorul japonez.

Ediţia specială Juke Batman vine cu o vopsea mată la exterior, de culoare neagră, condimentată pe alocuri cu logo-ul Batman, imprimat pe caroserie. Cele mai evidente embleme apar pe hayon, deasupra logo-ului Juke, pe grila frontală şi pe torpedou. Pachetul vizual este completat de inserţii roşii la nivelul jantelor şi spoilerelor şi de o antenă radio sub formă de aripioară de rechin.

Pentru a le aminti celor din interior şi mai mult de filmul lui Christopher Nolan, Juke vine cu un sistem ce proiectează logo-ul liliacului negru pe tetieră.

Mai mult, tapiţeria abundă în embleme cu Batman şi în cusături contrastante. Propulsia este asigurată de motorul pe benzină de 1.6 litri, supraalimentat, gata să ofere 197 de cai putere

via gtspirit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru