Nissan Murano - noua generaţie se lansează luna viitoare

de Bogdan Mirică
Marti, 25.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la New York noua generaţie a modelului Murano. Constructorul japonez a pregătit deja un teaser video care trădează aspectul frontal.

Începând cu anul trecut, Nissan a început o ofensivă puternică în segmentul SUV-urilor, în încercarea de a recuceri anumite segmente pe care acţiona cu modele aflate deja la final de carieră. Aşa am făcut cunoştinţă cu noua generaţie Nissan X-Trail, urmată apoi de noul Qashqai şi, luna aceasta, de faceliftul lui Juke.

A venit timpul schimbării şi pentru modelul emblematic al constructorului japonez: Murano. Noua generaţie a SUV-ului cu accente premium este aşteptată să îşi facă apariţia în cadrul Salonului Auto de la New York, programat să îşi deschidă porţile la jumătatea lunii aprilie.

Pentru a pregăti publicul, Nissan a dezvăluit deja un prim teaser video al noului Murano. Imaginile dezvăluie conturul blocurilor optice faţă, cu linii ascuţite şi LED-uri sub formă de bumerang. Nu lipsesc nici inserţiile cromate.

Nissan nu a dezvăluit foarte multe detalii despre viitorul său vârf de gamă, dar a promis că „va fi spaţios, va avea un interior premium, va oferi conectivitate şi siguranţă”.

Nissan a anunţat, totodată, că modelul 4x4 va adopta un nou limbaj de design, disponibil mai apoi la nivelul întregii game.

Nissan Murano va fi spaţios, va avea un interior premium, va oferi conectivitate şi siguranţă

Nissan
comunicat de presă

Deşi nu au fost date publicităţii detalii despre lista de motorizări, cel mai probabil, în cadrul Salonului Auto de la New York, el va fi expus alături de un agregat V6 de 3.5 litri, îmbunătăţit, gata să ofere 260 de cai putere şi 325 de Nm. Resursele vor fi gestionate de o transmisie CVT şi de un sistem de tracţiune integrală.

Când va ajunge în Europa, noul Nissan Murano, văzut deja ca un model global, va putea fi oferit şi alături de o unitate diesel. Şi aici ar putea fi vorba despre un motor pe care îl ştim, mai exact unitatea V6 de 3.0 litri, disponibilă şi pe actualul Navarra.

via wcf

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru