Nissan Qashqai primește noua versiune a sistemului de infotainment NissanConnect: aplicații noi și update-uri prin internet

de Daniel Popescu
Marti, 09.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan Qashqai este disponibil cu o nouă versiune a sistemului de infotainment NissanConnect, care introduce aplicații noi și mai multe posibilități de personalizare, pe lângă compatibilitatea cu Android Auto și Apple CarPlay.

Nissan Qashqai, cel mai bine vândut SUV din Europa, a primit în această lună o serie de îmbunătățiri care îl fac și mai atractiv.

După ce a anunțat introducerea noului motor pe benzină de 1.3 litri dezvoltat în parteneriat cu Daimler, care este disponibil în versiuni de 140 CP și 160 CP, constructorul japonez plusează acum cu o nouă versiune a sistemului de infotainment Nissan Connect. 

Acesta oferă acum o serie de funcții și aplicații noi prin care conectarea smartphone-ului la ecranul de 7 inch al modelului asigură o serie de avantaje suplimentare.

Printre noutăți se numără aplicația Door to Door Navigation, care permite șoferului să planifice pe telefon călătoria înainte de a pleca de acasă sau de la birou și de a trimite ruta mașinii atunci când urca la volan. În plus, pe parcursul drumului, sistemul oferă date de trafic în timp real prin intermediul aplicației TomTom Premium Traffic, iar șoferul are posibilitatea de a aplica zoom pe harta afișată de sistemul de navigație.

Apelurile de voce, citirea mesajelor sau controlul asupra playlistului de muzică pot fi făcute prin intermediul comenzilor vocale, iar opțiunea Find My Car permite identificarea rapidă a mașinii în locul de parcare.

De asemenea, șoferul are posibilitatea de a personaliza ordinea aplicațiilor de pe ecranul de start prin drag and drop.

Nu în ultimul rând, NissanConnect oferă compatibilitate cu sistemele Android Auto și Apple CarPlay. Funcționalitatea este inclusă în standard pe toate nivelurile de echipare, cu excepția celui de bază, Visia. Nissan va oferi update-uri software prin internet pentru sistemul de infotainment, pe baza rețelelor Wi-Fi sau a conexiunii de date a smartphone-ului.

Via Nissan

Comentarii (1)

  • kim_vl
    In sfarsit au corectat o a doua mare problema a acestui model, prima (si cea mai importanta) ramanand in continuare: lipsa unei combinatii cutie automata+tractiune integrala (de preferabil pe benzina).
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru