Nissan se pregătește de război: modelul X-Trail a primit șenile în SUA

de Bogdan Mirică
Luni, 10.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a lansat în Statele Unite un concept care se numește Rogue Trail Warrior și are la bază omologul american al SUV-ului X-Trail. Acesta vine cu șenile și o gardă la sol impresionantă.

Pe măsură ce ne apropiem de Salonul Auto de la New York apar și premierele. Nissan ne uimește astăzi cu încă un concept dedicat asocierii brandului japonez cu seria filmelor Star Wars.

Conceptul are la bază modelul Rogue, adică omologul american al lui Nissan X-Trail, se numește Trail Warrior și vine echipat cu un set de șenile furnizate de Dominator Tracks. Acestea măsoară 122 de centimetri lungime, 38 de centimetri lățime și cresc garda la sol până la 76 de centimetri.

Pentru a face loc acestor șenile, Nissan a modificat suspensia și a mărit pasajele roților. În plus, pentru a se asigura că noul concept va atrage toate privirile, nu că ar fi fost greu să treacă neobservat, Nissan a vopsit caroseria cu un motiv militar și a dat o nuanță galbenă suprafeței vitrate și blocurilor optice.

Urmareste Automarket
Nu lipsesc luminile LED și nici troliul care s-ar putea dovedi salvator în anumite situații dificile.

Sub capotă Nissan Rogue Trail Warrior folosește același motor de 2.5 litri, cu patru cilindri, capabil să ofere 170 de cai putere și 237 de Nm.

Resursele vor fi administrate cu ajutorul unei transmisii de tip CVT.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru