Noile Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio facelift: puterea ajunge la 520 CP

de Alexandru Monenciu
Joi, 13.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italienii de la Alfa Romeo au publicat primele imagini și informații despre noile Giulia și Stelvio Quadrifoglio. Cele două modele vor fi disponibile și într-o ediție specială de lansare 100th Anniversario.

La finalul lunii octombrie, Alfa Romeo a prezentat noile Giulia și Stelvio facelift. Acum, același tratament le-a fost aplicat și versiunilor de top Giulia și Stelvio Quadrifoglio.

Avem aceleași faruri Matrix LED noi, grila ușor revizuită și instrumentar de bord digital, cu ecran de 12.3 inch.

Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio facelift vor putea fi comandate și într-o ediție specială de lansare 100th Anniversario. Asta înseamnă că fiecare model va fi replicat în doar 100 de exemplare.

Dacă Giulia Quadrifoglio facelift vine echipată cu jante de 19 inch, Stelvio Quadrifoglio facelift propune jante de 21 de inch. Ambele vor avea etriere aurii, emblemă specială "1923 - 2023" și fibră de carbon pentru grilă și oglinzi.

Fibra de carbon poate fi regăsită din belșug și la interior. Tot aici, pasagerii vor găsi piele neagră și Alcantara, cusături aurii, logo-ul 100 Quadrifoglio brodat în partea dreaptă a bordului.

Motorul V6 de 2.9 litri, twin-turbo, a primit un surplus de putere, astfel că acum dezvoltă 520 CP.

Din pachet face parte și un diferențial cu alunecare limitată.

Comenzile pentru ediția limitată 100th Anniversario vor fi deschise din primăvara acestui an. Primele exemplare vor ieși de pe linia de asamblare în al treilea trimestru din 2023.

via Alfa Romeo

Comentarii (1)

  • Andrei
    Giulia așa trebuia sa arate de la început
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru