Noile Bentley Continental GT S și GTC S: motor V8 de 550 de cai putere și evacuare sport

de Tiberiu Safta
Luni, 06.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a dezvăluit, oficial, noul Continental GT S, o versiune mai puternică a grand tourer-ului britanic de lux. Modelul este disponibil și în varianta decapotabilă Continental GTC S. Ambele mașini sunt propulsate de un motor V8 de 550 de cai putere și conțin modificări minore la exterior, inclusiv o evacuare sport.

Constructorul britanic a lansat o versiune mai puternică a emblematicului grand tourer de lux, numită Continental GT S. Noul model este disponibil în două variante de caroserie: coupe și decapotabilă, cea din urmă purtând numele Continental GTC S.

Față de un Continental GT standard, noile modele aduc o serie de modificări estetice minore la exterior. Printre acestea, remarcăm o grilă frontală neagră, jante de aliaj de 22 de inch cu 5 spițe în forma literei Y, embleme cu inscripția „S” la aripile față și o evacuare sport, cu 4 terminații, care amplifică sunetul motorului V8. Opțional, sunt disponibile și jante de 21 de inch cu 3 spițe, iar etrierele frânelor sunt vopsite în roșu.

Habitaclul este vopsit într-o culoare neagră în combinație cu accente roșii prezente la tapițeria scaunelor, panourile portierelor, planșa de bord și consola centrală. Și aici avem inscripții „S” brodate pe tetiere, alături de elemente interioare ale pragurilor cu aceeași inscripție.

Menționăm, de asemenea, că instrumentarul de bord digital preia grafica de la modelul Continental GT Speed, cea mai puternică versiune a grand tourer-ului britanic.

Sub capotă se află un motor V8 de 4.0 litri, twin-turbo, care oferă 550 de cai putere și un cuplu de 770 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h este gata în 4 secunde. Bentley nu a oferit informații despre viteza maximă a noilor modele.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru