Noile Mercedes-AMG GT 63 și GT 63 S facelift: suspensie revizuită și mai multe variante de personalizare

de Alexandru Monenciu
Marti, 15.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noile GT63 și GT 63 S facelift. Inginerii au revizuit suspensia, iar clienții au la dispoziție mai multe variante de personalizare decât înainte.

În vara anului trecut, Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe a primit o serie de îmbunătățiri, care au fost aplicat, însă, numai versiunilor cu motoare cu șase cilindri. Cu alte cuvinte modelelor AMG GT 43 și AMG GT 53.

Acum, noutățile se regăsesc și pe versiunile GT 63 și GT 63 S. Cea mai notabilă este, fără îndoială, partea frontală, preluată de la vârful de gamă Mercedes-AMG GT 63 S E Performance.

Clienții au la dispoziție mai multe variante de personalizare. Spre exemplu, paleta de culori include nuanțe noi precum Gri Arabian, Alb Cashmere Magno, Albastru China, Albastru Starling Metallic și Albastru Starling Magno. Totodată, pachetul AMG Night II poate fi bifat și pentru cele două versiuni.

Pentru cei care doresc un interior "decorat" cu dotări din catalogul Manufaktur, Mercedes-Benz le pune la dispoziție piele Nappa cu model diamantat, volan AMG Performance în două culori și preșuri exclusive.

Din punct de vedere tehnic, suspensia AMG Ride Control + a primit o serie de îmbunătățiri pentru un plus de confort și o dinamică de condus mai bună.

Motorul V8 de 4.0 litri, twin-turbo, rămâne neschimbat.

Astfel, în cazul lui GT 63 dezvoltă 585 de cai putere și 800 Nm, în timp ce GT 63 S dispune de 639 CP și 900 Nm cuplu.

via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • Doamne Dumnezeule ce masina superba... Pur si simplu nu prea ai multe de zis. Decat WOW!
    Felicitari Mercedes!
    12 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru