Noua față a lui Hyundai Elantra facelift apare deja pe fratele din Coreea, Hyundai Avante

de Alexandru Monenciu
Luni, 27.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primele imagini și informații despre noul Avante facelift, geamănul coreean al modelului Elantra. Cele mai multe modificări au fost operate la nivelul părții frontale.

Noua Hyundai Elantra facelift a fost surprinsă de multe ori în teste, dar camuflajul ascunde majoritatea noutăților.

Chiar și așa, constructorul asiatic a publicat primele imagini cu noul Avante facelift, geamănul coreean al lui Elantra. Așadar, ne putem face o idee foarte bună despre cum va arăta viitorul Elantra facelift.

Cele mai multe noutăți le regăsim la nivelul părții frontale. Aici, Hyundai a pregătit faruri noi, o grilă mai îngustă și prize de aer false la extremitățile spoilerului. Avem apoi jante noi, iar în partea din spate un spoiler modificat.

Pentru interior, asiaticii au păstrat cele două display-uri de 10.25 inch fiecare. Clienții vor avea la dispoziție o tapițerie nouă, denumită Sage Green care, încă, nu este clar dacă va fi preluată și de Elantra facelift.

Informațiile tehnice sunt, pentru moment, necunoscute. Gama de motorizări actuală este compusă din unități termice și hibride.

via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru