Noua generație Audi Q3 va avea și versiuni de performanță: viitorul SQ3 a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring

de Cornel Șocariciu
Joi, 19.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Audi Q3 va fi prezentată în toamnă, urmând ca debutul comercial să aibă loc până la finalul anului. Versiunea de performanță SQ3 este așteptată în prima parte a anului viitor.

Audi Q3 este unul dintre numeroasele modele care va primi o actualizare majoră din partea constructorului german în cursul anului curent. Noul SUV este dezvoltat pe platforma MQB a Grupului Volkswagen, element care va permite și o ușoară scădere a masei, în timp ce gama de motorizări va include și o versiune plug-in hybrid.

La începutul acestui an, noul Audi Q3 a fost surprins în timpul testelor din Scandinavia. Acum, versiunea SQ3 a fost filmată în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring.

Viitorul Audi SQ3 va primi o suspensie ceva mai rigidă, jante mai mari, prize de aer mult mai generoase și spoilere modificate discret. Sistemul de evacuare va primi și el modificări, iar cele patru terminații finale promit să ofere un sunet demn de un model de performanță.

Conform unor surse apropiate companiei, noul Audi SQ3 va primi un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să producă circa 340 de cai și sistemul de tracțiune integrală quattro.

În viitorul apropiat, Audi va introduce și versiunea RS Q3 cu 400 CP.

Voci apropiate producătorului german spun că vom vedea noua generație Audi Q3 în cadrul Salonului Auto de la Paris, în timp ce debutul comercial este programat pentru finalul anului. Versiunea SQ3 va fi lansată în prima parte a anului viitor.

Noua generație Audi Q3 va fi produsă la uzina de la Gyor, care aniversează 25 de ani de la inaugurare. Constructorul a extins suprafața uzinei cu 80.000 de metri pătrați și a instalat deja 700 de roboți care se vor ocupa cu producția modelului.

Comentarii (1)

  • ACE - Craiova
    Ce are ea - UNGARIA - si NU AVEM NOI ?!
    - autostrazi;
    - factori politici implicati activi in dezvoltarea tarii - pe termen mediu si lung;
    - idei si programe de atragere CONCRETA a investitorilor....
    - programe educationale de calitate.
    Din acest motiv - LA EI se pot construi:
    - MERCEDES BENZ clasele A si B (doua fabrici de autovehicule);
    - AUDI Q3 si TT;
    - SUZUKI Vitara
    - fabrici de componente auto, electronice tv-audio etc...
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru