Noua generație BMW X3 vine în 26 iunie: va avea o versiune plug-in hybrid și una electrică din 2020

de Daniel Popescu
Vineri, 23.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a confirmat că noua generație a SUV-ului X3 va fi dezvăluită în Statele Unite în 26 iunie, urmând să beneficieze de o versiune plug-in hybrid și, din 2020, de o variantă integral electrică.

BMW face ultimele pregătiri pentru lansarea noii generații X3. SUV-ul a fost testat intensiv în ultimele luni, iar constructorul german a publicat inclusiv o galerie foto și un clip video de la evaluările efectuate sub camuflaj pe zăpada și gheața de la Cercul Polar.

Bavarezii au anunțat acum că lansarea internațională a noii generații BMW X3 va avea loc luni, 26 iunie, la sediul din localitatea Spartanburg. Evenimentul va fi transmis și pe site-ul oficial al Grupului BMW cu începere de la ora 16:30, ora României.

Noul BMW X3 va utiliza platforma CLAR, aceeași folosită și în cazul noului Seria 7, și va beneficia de dimensiuni ceva mai mari care vor genera un spațiu mai generos la picioare și o capacitate sporită a portbagajului.

Detaliile complete despre schimbări și versiunile de motorizare vor fi făcute publice cu ocazia evenimentului. Totuși, știm deja că BMW X3 va include încă de la lansare de o versiune plug-in hybrid, iar în 2020 va apărea și o variantă electrică confirmată încă din toamna anului trecut. De altfel, X3 va deveni primul model tradițional al bavarezilor care va avea și versiune electrică, după ce până acum constructorul s-a concentrat pe gama de modele electrice sub brandul i.

Via BMW

Comentarii (1)

  • Varianta electrică vine târziu în 2020, era anunțată pentru 2018, probabil că la face-lift își va face apariția, sper că va avea măcar 400 km autonomie, altfel n-ar avea sens această amânare.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru