Noua generație Hyundai Santa Fe se lansează în februarie: SUV-ul va primi un nou nume și va avea dimensiuni mai mari

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Hyundai Santa Fe va debuta în luna februarie cu un nou nume și dimensiuni mai mari, urmând să preia designul blocurilor față și al grilei de la noul SUV Kona.

Cea de-a treia generație Hyundai Santa Fe a fost lansată în 2012 și a primit un facelift în 2016, iar constructorul sud-coreean consideră că a venit momentul potrivit pentru o nouă actualizare.

Potrivit presei locale, noua generație Hyundai Santa Fe va fi dezvăluită publicului din Coreea de Sud în luna februarie, iar ulterior își va face debutul și pe piețele din Europa și Statele Unite.

Informațiile nu sunt deloc surprinzătoare în contextul în care noua generație a fost deja observată sub camuflaj în cadrul unor teste. Imaginile au evidențiat că noul Santa Fe va prelua elemente de design introduse pe noul SUV subcompact Kona, inclusiv în privința blocurilor optice și a grilei care va avea dimensiuni mai mari.

Primele informații oficiale despre noua generație Hyundai Santa Fe au apărut cu un an în urmă, atunci când oficialii mărcii sud-coreene au anunțat că modelul va crește în dimensiuni, va avea 8 locuri și va primi un nou nume. Decizia aparent radicală de schimbare a numelului este legată de dorința de a evita confuziile cu Santa Fe Sport, care va primi o actualizare cu un design mai apropiat de modelele off-road.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • Pai si daca asta va avea 8 intra pe teritoriul lui Veracruz. Oare il inlocuieste, sau il impinge si mai sus?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru