Noul Aston Martin V8 Vantage ajunge anul viitor pe piață: posibil motor AMG de 4 litri cu aproape 460 de cai putere

de Petre Barac, Foto: Aston Martin
Miercuri, 20.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Aston Martin V8 Vantage este programat să ajungă anul viitor pe piață. Primele informații neoficiale arată că mașina va beneficia de un motor AMG de 4 litri și de un design inspirat de modelul DB10.

Pe lângă interesul manifestat pentru Formula 1, Aston Martin nu neglijează nici gama sa de modele pe care urmărește să le îmbunătățească an de an. Pe listă se află și noul Aston Martin V8 Vantage, care a fost surprins în teste pe circuitul de la Nurburgring.

Partea frontală a mașinii se inspiră subtil din modelul DB11 printr-o grilă mărită și faruri LED mai subțiri, în timp ce spatele noului V8 Vantage împrumută elemente ale mașinii lui James Bond din filmul Spectre.

În plus, Aston Martin V8 Vantage va beneficia de un parteneriat tehnic cu Mercedes, același care a furnizat un motor AMG V8 pentru modelul DB11.

Presa internațională estimează că noul Vantage va beneficia și el de motorul turbo de 4 litri, cu mici modificări din partea Aston Martin pentru un comportament distinctiv. Astfel, propulsorul ar urma să aibă undeva la 460 de cai putere, o accelerație 0-100km/h în circa 4 secunde și o cutie automată ZF cu 8 trepte.

Via Autoexpress

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru